EaseUS Data Recovery WizardPro

Lebih 75,000,000 pengguna mempercayai EaseUS Data Recovery Wizard di lebih daripada 160 negara. Versi Pro sepenuhnya dapat memulihkan fail, gambar, dokumen, video yang hilang, setelah menghapus, memformat, kehilangan partisi, ralat OS, serangan virus, dan senario kehilangan data lain.

Juga tersedia untuk Mac

 

Perisian Pemulihan Data Semua-Dalam-Satu

Bekerja sebagai alat pemulihan data yang kuat untuk mendapatkan kembali fail yang dipadam secara tidak sengaja serta data dari pemacu keras yang rosak atau diformat.

Pemulihan
Fail yang Dipadam

Memadamkan suatu fail secara tidak sengaja? Jangan khuatir. Perisian pemulihan data EaseUS dapat dengan cepat mengambil fail yang hilang setelah dihapus atau dikosongkan tong kitar semula.

Pemulihan
Raw

Ia tidak akan membuat frustrasi dan menjengkelkan lagi apabila cakera keras menjadi "RAW." Data Recovery Wizard Pro mengimbas semua fail yang dapat dipulihkan dari mana-mana peranti penyimpanan yang tidak dapat diakses dan menyelesaikan pemulihan fail dengan selamat dan cekap.

Pemulihan
Berformat

Memformat pemacu keras secara tidak sengaja dan menyebabkan kehilangan data? Tenang sedikit. Semua fail yang hilang dapat dipulihkan. Tidak kira ia adalah HDD, SSD, Kad SD, Kad Memori, Pemacu Denyar, Pemacu USB, dan Pemacu Pen, perisian pemulihan data dapat menemui apa yang anda mahukan dan tidak akan mengecewakan anda.

Lebih lagi
Pemulihan Data

EaseUS Data Recovery Wizard Pro bukan hanya untuk pemulihan yang dihapus dan diformat, tetapi juga berguna untuk lebih banyak masalah kehilangan data seperti serangan virus, kesalahan manusia, kegagalan kuasa, sistem rosak, pemasangan semula/peningkatan OS, pemacu keras rosak, ralat perisian, atau sebab lain yang tidak diketahui.

 

Penjagaan Terbaik untuk Data Anda yang Hilang

Kendalikan dengan selamat dan buat proses pemulihan data lancar dan cekap. Ia hanya memerlukan tiga langkah, dan sesiapa sahaja dapat memulihkan data yang hilang sendiri.

Mod Pengimbasan Fleksibel Terdapat

Imbasan Pantas
- Mencari data yang dihapus menggunakan algoritma asas untuk hasil yang cepat.
Imbasan Lanjutan
- Mengimbas sektor peranti penyimpanan mengikut sektor untuk mendapatkan hasil pemulihan selanjutnya.

Pratonton Sebelum Pemulihan

Anda boleh pratonton fail yang hilang sebelum pemulihan sebenar dan memastikan apa yang hilang telah dijumpai.

Bantuan Jarak Jauh Percuma

Untuk semua pengguna berbayar yang berada dalam kes-kes yang rumit seperti format semula pemacu atau kehilangan partisi, bantuan jarak jauh dengan pakar memastikan kadar pemulihan data anda lebih tinggi.

 

Membaiki foto
rosak

 

Ia menyokong untuk memperbaiki gambar JPEG/JPG yang rosak pada pemacu keras, kad sd, kad memori, atau media penyimpanan lain. Tidak kira ia hilang atau wujud pada peranti anda.

 

Anda boleh pratonton foto yang diperbaiki selepas imbasan untuk memeriksa kualitinya sebelum menyimpan. Ia menyokong untuk mengekstrak dan memperbaiki lakaran kecil fail .jpg/.jpeg yang terpilih dan mengeluarkannya.

Memulihkan dan membaiki video kamera yang hilang/rosak

Pernahkah anda menemui bahawa video kamera yang hilang berjaya dipulihkan tetapi gagal dimainkan kerana beberapa sebab yang tidak diketahui?

Tidak risau. Data Recovery Wizard versi baru dilengkapi dengan ciri pembaikan video yang hilang - membaiki semua video MP4 dan MOV yang rosak, dan berpecah. Ia menyokong jenama kamera yang paling banyak digunakan, termasuk Canon, GoPro, dan DJI.

Catatan: Perisian Pemulihan Data EaseUS hanya dapat memperbaiki fail MP4 dan MOV yang hilang yang diambil oleh Kamera.

Perbandingan Edisi

 • Pulihkan Data Tanpa Had
 • Pratonton sebelum pemulihan
 • Pulihkan data dari partisi yang dihapus, disembunyikan, hilang atau RAW
 • Pakar EaseUS memberikan percuma khidmat rundingan jarak jauh berkualiti tinggi dan bantuan untuk kes yang diperlukan

Pro + Media Boleh Di-Boot

$99.90$129.90

Beli Sekarang   Cubaan Percuma
 • Pulihkan Data Tanpa Had
 • Pratonton sebelum pemulihan
 • Pulihkan data dari partisi yang dihapus, disembunyikan, hilang atau RAW
 • Pakar EaseUS memberikan percuma khidmat rundingan jarak jauh berkualiti tinggi dan bantuan untuk kes yang diperlukan
 • Buat USB yang dapat di-boot untuk pemulihan data apabila sistem gagal dimulakan atau rosak

Pulihkan Lebih Dari 1000 Jenis Fail

 

Dokumen

DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, dll.

 

Grafik

JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG, dll.

 

Video

AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, dll.

 

Audio

AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV,APE, dll.

 

Emel

PST, DBX, EMLX, dll.(dari Outlook, Outlook Express, dll.

 

Fail-fail lain

Seperti Arkib (ZIP, RAR, SIT, ISO dll), exe, html, SITX, dll.

Panduan Pengguna-Bagaimana untuk Mengembalikan Data Anda yang Hilang?

Langkah 1: Pilih Lokasi untuk Mula
Cari lokasi di mana data anda hilang dan mulakan pencarian. Partisi yang hilang juga dipaparkan di sini.
Langkah 2: Imbas Komputer atau Peranti Anda
Imbas untuk mendapatkan semula data anda yang hilang. Anda boleh menghentikan sementara proses pemulihan anda dan meneruskannya kemudian. Gunakan penapis untuk mencari fail dengan mudah.
Langkah 3: Pratonton dan Pulihkan Fail yang Hilang
Tapis apa yang anda mahu pulihkan dari hasil pengimbasan. Pratonton fail pulih tertentu sebelum pemulihan. Pulihkan semua yang anda perlukan sekarang.
 

Ulasan Produk

Anugerah

 • EASEUS Data Recovery Wizard Percuma menggabungkan pendekatan yang mesra pengguna dengan rangkaian ciri berguna untuk membantu anda memulihkan fail yang telah anda hapus secara tidak sengaja dari komputer anda.

 • EaseUS Data Recovery Wizard is the best we've seen. It's far from perfect, partly because today's advanced disk technology makes data-recovery more difficult than it was with the simpler technology of the past, but it's fast and efficient, and it recovers files that we couldn't get back when using its chief rival.

 • The first thing you'll notice about EaseUS Data Recovery Wizard Pro is that its interface is very clear and uncluttered, with only a small collection of self-explanatory controls. You won't find lots of extra options hidden in a system of hidden menus, either; what you see really is what you get.

 • EaseUS Data Recovery Wizard is a powerful system recovery software, designed to enable you to recover files you’ve deleted accidentally, potentially lost to malware or an entire hard drive partition

Ulasan Pengguna

 • Saya telah memfilemkan dan memotret pertunjukan Krismas, sangat berharga bagi isteri saya, di GH5 saya sebelum Krismas. Saya memformat kad SD untuk mengosongkan ruang dan memfilemkan banyak perkara lain sepanjang Krismas, dan baru mengetahui bahawa saya tidak buat sandaran barang dari pertunjukan Krismas. Saya memuat turun dan membayar perisian ini, ia mendapatkan semula semua gambar dan video yang hilang. Berbaloi kos berharga 70 £.

  John McKenzie

 • I overwrote my external hard drive master file with over a TB of 4k video footage and within 2 days I was able to recover all of the video files along with the metadata. Worth the money for sure, thank you!

  Somer Myers

 • The story goes; Fixing my friends external SSD, accidentally formatting the 1.8tb partition on my girlfriend's computer. Bachelor degree, programmers files and so on. I got ALL files back within a day. Thanks!

  ole magnus bakke

Spesifikasi Teknikal
system requirements to use Todo Backup Free
Sistem Operasi Disokong:
Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Windows Server 2019/2016/2012/2008/2003
Sistem Fail Disokong:
FAT(FAT12,FAT16,FAT32)/exFAT/NTFS/NTFS5/ext2/ext3/HFS+/ReFS
Keperluan Perkakasan:
Ruang Cakera: ruang minimum 32MB untuk pemasangan EaseUS Data Recovery Wizard
CPU: sekurang-kurangnya dengan x86
RAM: sekurang-kurangnya 128MB

Soalan Lazim

Mengapa saya tidak dapat memulihkan data 2GB secara percuma?
Sebaiknya periksa versi yang dipasang adalah Percuma atau Percubaan kerana versi tersebut berbeza. Percubaan mempunyai fungsi pratonton data tetapi tidak dapat menyimpan fail apa pun, sedangkan versi Percuma memungkinkan untuk memulihkan fail 2 GB. Ruang bebas asas adalah 500 MB dan anda boleh berkongsi produk di media sosial untuk mendapatkan 1.5 GB lagi.
Mengapa fail yang dipulihkan tidak dapat dibuka?
Fail disimpan sebagai 2 bahagian pada peranti penyimpanan: maklumat direktori (yang terdiri dari nama fail, cap waktu dan maklumat saiz, dll.) dan kandungan data. Sekiranya fail dengan nama fail asal dan struktur folder tidak dapat dibuka, satu kemungkinan sebabnya adalah maklumat direktori yang rosak. Masih ada peluang untuk memulihkan kandungan data dengan kaedah Pemulihan RAW dalam perisian kami.
Mengapa TIDAK dicadangkan untuk memulihkan fail kembali ke pemacu asal?
Struktur penyimpanan fail yang hilang akan diubah atau dirosakkan oleh sebarang perubahan pada pemacu. Sekiranya anda menyimpan fail yang dipulihkan kembali ke pemacu yang sama, struktur data dan kandungan data asal akan rosak atau ditimpa, yang menyebabkan kehilangan data kekal. Oleh itu, anda harus menyediakan cakera lain untuk menyimpan fail.
Bagaimana saya dapat memeriksa sama ada data saya dapat dipulihkan atau tidak sebelum membeli?
Versi Percuma membantu anda menyimpan fail 2GB untuk mengesahkan kualiti pemulihan produk kami dengan lebih baik sebelum membeli.
Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengimbas pemacu?
Ia sangat bergantung pada kapasiti pemacu keras anda dan prestasi komputer anda. Sebagai rujukan, kebanyakan pemulihan pemacu dapat diselesaikan dalam masa sekitar 10 hingga 12 jam untuk pemacu keras 1 TB yang sihat dalam keadaan umum.
 

EaseUS Data Recovery Wizard Pro

Alat pemulihan data yang cepat dan selamat. Mudah dan cepat memulihkan data yang dihapus, diformat, atau hilang dari PC, komputer riba, atau peranti yang boleh ditanggalkan.