Muat turun Percuma Perisian Pemulihan Mudah untuk Memulihkan Data yang Hilang pada 2021

Perisian pemulihan yang mudah - EaseUS Data Recovery Wizard tersedia sokongan untuk memulihkan data yang hilang seperti gambar, video, dokumen, dll. Pada Windows 10/8/7/XP, dll., PC. Muat turun percuma perisian pemulihan data mudah EaseUS dan ikuti arahan

Isi kandungan

Updated by Cedric on Sep 16,2021

Mengapa Anda Memerlukan Perisian Pemulihan Data Percuma dan Mudah

Saya pasti hampir setiap pengguna komputer, tidak kira cik/encik menggunakan Windows 10/8/7 atau Windows XP, pernah kehilangan data pada satu masa atau yang lain. Adakah anda masih ingat bagaimana anda menyelesaikan masalah kehilangan data? Mencari perisian pemulihan data dengan kunci bersiri? Atau membeli perisian pemulihan data yang mahal dan mendapati ia amat sukar untuk digunakan? Kedua-dua kaedah ini samada boleh membuatkan privasi anda bocor dengan mudah atau gagal memenuhi keperluan anda.

Nasib baik, ada perisian pemulihan data percuma dan mudah tersedia yang dapat memenuhi semua keperluan anda. Ini adalah alat pemulihan data yang paling berkuasa dan lengkap untuk sistem Windows dalam pelbagai situasi kehilangan data. Ia juga merupakan perisian pemulihan data termudah yang ada. Sudah tiba masanya untuk anda meninggalkan semua perkhidmatan/perisian pemulihan data yang mahal dan rumit untuk menggunakan alat pemulihan yang percuma dan mudah.

Dapatkan Perisian Pemulihan Percuma dan Mudah - EaseUS Data Recovery Wizard

Yang asli dan boleh dipercayai perisian pemulihan data - EaseUS Data Recovery Wizard Percuma dapat memulihkan fail yang dikosongkan dari Tong Kitar Semula dan data yang hilang kerana kerosakan perisian, pemacu keras yang diformat atau rosak, serangan virus, penghapusan/pemformatan partisi, dan situasi kehilangan data sukar lain di bawah Windows 10/8/1/8/7 / XP, dll. .

Ciri-ciri utama:

  • Pulihkan fail dari pemacu keras setempatan (HDD/SSD), pemacu keras luaran, pemacu kilat USB, kad memori, kad SD, pemain video, kamera digital, dll.
  • Pulihkan hampir semua jenis fail yang ada, termasuk foto, video, fail audio, e-mel, dokumen ...
  • Pulihkan fail yang dipadamkan di Windows 10.
  • Pulihkan data selepas kerosakan OS, pemasangan sistem, serangan virus, kerosakan cakera ...

Mengapa EaseUS Data Recovery Wizard Sangat Disarankan

Mengapa perisian pemulihan percuma dan mudah ini sangat popular dan disyorkan? Anda boleh menikmati banyak kemudahan dan kelebihan dengan menggunakan alat ini.

  • 100% Selamat: Perisian pemulihan data EaseUS bebas virus dan bebas plug-in.
  • Mesra pengguna: Antaramuka yang jelas dan reka bentuk interaksi yang hebat menjadikan perisian ini sangat mudah digunakan.
  • Fleksibel: Perisian pemulihan yang mudah memberi anda banyak pilihan untuk memilih barang tertentu yang ingin anda pulihkan.
  • Dilakukan dengan baik: Perisian Pemulihan Data EaseUS unggul setara dengan kelajuan pengimbasan, hasil pengimbasan, dan kualiti pemulihan.

Tutorial: Pulihkan Data yang Hilang dengan Freeware Pemulihan Fail yang Mudah

Penting: Berhenti menggunakan peranti penyimpanan setelah kehilangan data daripadanya untuk mengurangkan kemungkinan penimpaan data. Sebaiknya pulihkan data dengan segera. Selain itu, anda disyorkan untuk menyimpan fail yang dipulihkan ke tempat lain dan bukannya pada peranti asal.

Langkah 1. Lancarkan perisian pemulihan pemacu keras EaseUS

Jalankan EaseUS Data Recovery Wizard dan pilih pemacu pada cakera keras anda di mana anda kehilangan atau terpadamkan fail-fail. Klik Scan untuk mula mengimbas semua data dan fail-fail yang hilang.

select and scan the hard drive

Langkah 2. Imbas untuk mencari semua data pemacu keras yang hilang

Perisian EaseUS pemulihan pemacu keras akan mengimbas keseluruhan pemacu-pemacu yang dipilih dan mencari semua fail-fail yang hilang, termasuk semua data tersedia dan tersembunyi.

Preview lost hard drive data

Langkah 3. Pratonton dan pulihkan data dan fail-fail pemacu keras yang hilang

Selepas pratonton, sila pilih fail-fail yang dikehendaki yang anda hilang pada pemacu dan klik Recover untuk menyimpannya ke lokasi yang selamat di PC anda atau peranti simpanan luaran yang lain.

recover data from hard drive