EaseUS Data Recovery Wizard untuk MacTechnician

Penyelesaian pemulihan data Mac teratas untuk perniagaan, penyedia perkhidmatan terurus,
perunding teknikal, organisasi, institusi akademik, dll.

Cubaan Percuma

sokong macOS 11.0 - OS X 10.9

Penyelesaian Pemulihan Data Mac

15 tahun pengalaman pemulihan data - tidak kira betapa rumitnya kehilangan data anda!

Kehilangan data adalah kelemahan maut dalam pertumbuhan perniagaan. Apabila anda berhadapan dengan peristiwa kehilangan data, anda boleh bergantung kepada EaseUS untuk mendapatkan kembali data anda dari apa sahaja peranti berasaskan Mac yang anda miliki, walaupun tidak ada sandaran yang tersedia. Pemulihan data Mac pakar ini menyelesaikan setiap situasi yang anda hadapi, seperti fail yang dipadam, perkakasan yang rosak, kerosakan sistem, serangan virus, kehilangan partisi, dan peranti yang tidak terpasang.

Mac Data Recovery Solution

Direka untuk perniagaan, penyedia perkhidmatan,
perunding juruteknik.

Perniaga

Mac Data Recovery Solution for Business

Sekiranya anda adalah jabatan IT dalam syarikat atau organisasi anda, EaseUS ada di sini untuk membantu memulihkan apa sahaja kerugian perniagaan anda. Jalankan tugas pemulihan data dari hari ke hari, simpan data dari bencana, dan teruskan aliran kerja.

Pembekal Perkhidmatan

Mac Data Recovery Solution for Service Provider

Gunakan perisian pemulihan data EaseUS untuk Mac, dan tingkatkan penawaran perkhidmatan pemulihan data yang ada, membantu menyelesaikan kehilangan data yang dialami oleh klien anda dengan berkesan. Tidak diperlukan latihan.

Juruteknik

Mac Data Recovery Solution for Technician

EaseUS adalah alat pemulihan data DIY untuk perunding teknikal, menangani keperluan pemulihan data khas. Bimbing pelanggan setiap langkah melalui proses pemulihan.

EaseUS Menyelamatkan Perniagaan Anda

Pemulihan yang berfokus pada perniagaan mengurangkan kos, waktu henti dan memberi tumpuan kepada produktiviti perniagaan anda.

 

Pemulihan data yang pantas

Imbas untuk mendapatkan jumlah data maksimum, selesaikan krisis pemulihan bencana dengan cekap, dan hidupkan kembali data perniagaan dalam beberapa jam.

 

Prestasi yang boleh dipercayai

Kadar pemulihan yang berjaya bergantung pada apa sebenarnya masalah data anda. Prestasi pemulihan data EaseUS dijamin dengan teknologi inovatif.

 

Mod fleksibel

Gabungkan imbasan cepat dan mendalam ke dalam satu proses mudah untuk membantu memuatkan fail dengan lebih pantas. Hentikan atau mulakan pemulihan mengikut kadar anda sendiri. Tidak ada usaha tambahan yang terlibat.

 

Keserasian penuh

Sesuai dengan mana-mana macOS, anda boleh mencari dan membina semula volume yang rosak atau dipadamkan pada pemacu berformat HFS, HFS +, FAT, NTFS atau ExFAT.

 

Proses yang jelas

Selepas imbasan, tunjukkan kepada anda semua fail yang dapat dipulihkan sebelum anda memutuskan untuk meneruskan pemulihan. Tapis semua data yang perlu dipulihkan. Tidak perlu risau tentang fail tersembunyi.

 

Penyimpanan yang luas

Tangani masalah pemacu keras yang lebih luas pada semua jenis peranti penyimpanan komputer. Sokongan untuk memindahkan data yang dipulihkan ke pemacu luaran, USB, awan, dll.

Perkhidmatan Pemulihan Data

Bantu perniagaan anda bertahan dari ancaman? Perkhidmatan pemulihan EaseUS adalah cara yang berjalan.

Ringkas, fleksibel
perlesenan

Simple, flexible licensing

Berlesen untuk beberapa komputer atau pelayan dengan penggunaan tanpa had sepanjang tempoh lesen anda.

Keutamaan teknikal
sokongan

Priority technical support

Beri anda sokongan premium dari 24 jam hingga 30 hari melalui sembang langsung, e-mel, atau panggilan telefon. Layan diri untuk pengurusan akaun penuh tersedia.

Pemulihan jarak jauh
pertolongan

Remote recovery assistance

Pakar data EaseUS dapat memberikan bantuan yang diperlukan untuk penilaian percuma kes kehilangan data anda.

Hubungi kami di 1-800-570-4634

(Tersedia dari 6 petang hingga 7 pagi pada Isnin hingga Jumaat PST)

Ulasan Produk

Anugerah

 • EaseUS Data Recovery Wizard adalah alat pemulihan data profesional untuk Mac anda. Pulihkan fail yang hilang, walaupun setelah menghapus partisi atau memformat pemacu anda.

 • Geared mainly toward recovering from accidental file deletions or disk formats, EaseUS's product also includes support for data corruption brought about by unexpected crashes, loss of power, or removing a device without first unmounting it.

 • Finding recoverable data with EaseUS Data Recovery Wizard Free is very simple: select a drive or folder and wait for a few minutes while it completes its scan. You can browse through the recoverable data using a Windows Explorer-style interface and filter them by type or opt to search for specific files.

Pendapat Pengguna

 • Baru sahaja menyelamatkan perniagaan saya, saya kehilangan 251GB atau 27,500 gambar dari pemacu sandaran saya dengan hanya mencabut pemacu dari Mac Pro .... wang terbaik yang pernah saya belanjakan perisian ini berfungsi! Tidak cukup berterima kasih kepada EaseUS!

  Wayne Jones

 • I formatted my SD card by mistake, I feel so bad and try many ways to get lost files back but fail. My friend recommended EaseUS to me, its magic, EaseUS recovers all the lost files. Thanks so much.

  Simone Congia

 • Excellent software. I accidentally wiped 300+ Raw files from an external USB drive hooked up to an iMac, which EaseUS found and recovered. Other recovery software failed. It took a long time to scan my 2Tb USB drive - around 48 hours, but it did find a total of more than 250,000 images.

  Owen Boyd

Kekuatan dalam Nombor

Pemulihan Data EaseUS menyediakan penyelesaian bersepadu dan maju untuk perniagaan dan penyedia perkhidmatan IT dalam sebarang saiz. Hasilnya adalah perlindungan unggul yang boleh bergantung kepada oleh perniagaan.

0+

tahun di pasaran

0+

perniagaan dipulihkan

0+

rakan setia