EaseUS® Data Recovery Wizard®Percuma

EaseUS®perisian pemulihan data percuma adalah pilihan kedua anda lain bukan untuk pemulihan fail yang cepat tetapi lengkap dari desktop Windows, komputer riba, dan peranti lain yang serasi dengan Windows. Ia melayani 100+ senario kehilangan data kehidupan sebenar seperti penghapusan, pemformatan, RAW, dll dengan kadar kejayaan yang lebih tinggi daripada yang lain.

Pergi ke Versi Mac

EASEUS Data Recovery Wizard Percuma menggabungkan pendekatan yang mesra pengguna dengan rangkaian ciri berguna untuk membantu anda memulihkan fail yang telah anda hapus secara tidak sengaja dari komputer anda.

Perisian Pemulihan Data Percuma Semua dalam Satu untuk Situasi Kehilangan Data yang Berbeza

Bermasalah dengan kehilangan data berharga, apa yang akan anda lakukan untuk menyelamatkan fail tersebut? Tidak dinafikan bahawa menggunakan perisian pemulihan fail EaseUS adalah pilihan yang paling disarankan. Baik itu gambar, video, dokumen, atau lain-lain. Perisian percuma ini dapat memulihkannya dari semua jenis senario kehilangan data.

 

Pemulihan Data yang Hilang

Operasi hapus seperti menekan "Hapus," menekan "Shift + Delete", atau mengosongkan Tong Kitar Semula adalah penyebab utama kehilangan data dalam kehidupan seharian. Nasib baik, perisian pemulihan data EaseUS menyokong pemulihan data yang dipadamkan dengan sempurna dalam situasi seperti itu.

 

Pemulihan Partisi

Melakukan pemulihan partisi adalah keperluan apabila partisi hilang, dihapus, RAW, dan tidak dapat diakses. Perisian pemulihan fail berasaskan keberkesanan dari EaseUS akan memulihkan fail dari partisi dengan mudah.

 

Pemulihan Fail Berformat

Sama ada anda memformat peranti penyimpanan secara tidak sengaja atau sengaja, akibatnya adalah sama: Semua fail pada media simpanan akan hilang. EaseUS Data Recovery Wizard adalah penyelesaian yang telah lama terbukti untuk memulihkan data dari partisi berformat, pemacu keras, pemacu USB, kad memori, dan peranti penyimpanan lain.

 

Pemulihan Media Penyimpanan

Agak menyakitkan apabila HDD atau peranti penyimpanan luaran rosak, atau tidak dapat diakses. Dengan EaseUS Data Recovery Wizard, ada peluang tinggi untuk mengembalikan fail dari HDD dalaman/luaran yang kelihatan mati, pemacu USB, kad SD, kamera digital, pemain video, dan peranti lain yang disokong.

 

Pemulihan Data Kecemasan

Walaupun kejadian ini jarang berlaku, bencana seperti serangan virus yang menjangkiti fail, kerosakan sistem yang tidak dijangka, dan kegagalan boot yang teruk datang dengan masalah kehilangan data. Perlu dicuba menggunakan alat pemulihan data pc untuk memulihkan fail yang disembunyikan dan dihapus oleh perisian hasad atau data yang hilang kerana penutupan sistem secara tidak sengaja.

Gali Lebih Lanjut ke dalam Perisian Pemulihan Fail Lengkap

Perisian pemulihan fail EaseUS menawarkan lebih banyak daripada yang anda perhatikan pada pandangan pertama. Terdapat ciri mendasari yang akan membantu anda membezakan perisian pemulihan data EaseUS dengan lebih baik daripada pesaingnya dan menggunakannya dengan lebih berkesan.

 

Sesi eksport/import

Peranti dengan saiz besar mungkin memerlukan masa yang lebih lama untuk mengimbas. Fungsi ini membolehkan anda memulakan, menjeda, atau melanjutkan proses pengimbasan pemulihan data pada bila saja sehingga Anda dapat menyesuaikan jadual pemulihan data Anda.

 

Tag mengesan fail dengan tepat

Satu lagi cara cepat untuk mencari fail yang dikehendaki ialah "Tag." Ciri yang menakjubkan ini mengelompokkan jenis fail yang berkaitan seperti foto, audio, dan dokumen untuk pengalaman pemulihan data yang lancar dan pantas.

 

Algoritma imbasan lanjutan

EaseUS terus mengoptimumkan algoritma, dengan dua mod pengimbasan. Imbasan Pantas memerlukan masa yang lebih pendek sementara Imbasan Dalam memerlukan lebih banyak masa untuk menjelajahi pemacu inci demi inci untuk fail yang dikebumikan dalam.

 

Memulihkan semasa mengimbas

Anda boleh memulihkan sebarang data yang telah ditunjukkan dalam hasilnya semasa proses imbasan. Anda tidak menunggu sehingga keseluruhan proses pengimbasan selesai, yang menjimatkan masa anda dengan jelas.

 

Tapis jenis fail tertentu

Apakah cara terpantas untuk menyusun fail yang diinginkan dari hasil ribuan hingga berjuta-juta? Gunakan "Penapis." Ini membantu anda menyaring jenis fail tertentu dan memberi anda akses cepat ke barang yang anda perlukan.

 

Pratonton untuk memeriksa integriti

Untuk memastikan pemulihan sebenar, anda boleh melihat pratonton fail seperti imej, video, muzik, Word, Excel, PowerPoint, atau Teks, untuk memastikan bahawa data tersebut utuh dan dapat dipulihkan.

Lebih Daripada Pemulihan Data - Pembaikan Foto & Video

Tidak dapat memulihkan foto & video yang rosak? Bukan masalah. EaseUS Data Recovery Wizard memiliki kecekapan pemulihan data yang tiada tandingannya, serta kemampuan untuk memperbaiki fail imej dan fail video, yang integritasnya hancur.

Baiki Foto JPEG/JPG yang rosak

Perisian pemulihan fail EaseUS secara automatik mengesan gambar JPEG/JPG yang hilang dan mengembalikannya ke keadaan yang baik. Ia dapat mengekstrak dan membaiki lakaran kecil fail .jpeg/.jpg yang dipilih dan mengeluarkannya. Anda boleh pratonton foto yang diperbaiki sebelum pemulihan akhir.

Membaiki Video Kamera MP4/MOV yang rosak

Perisian pemulihan juga dapat memperbaiki video MP4 dan MOV yang rosak, dan pecah pada kamera digital yang paling banyak digunakan seperti kamera Canon, GoPro, dan DJI. Sambungkan kamera secara langsung, atau keluarkan kad dan sambungkan ke komputer anda untuk pemulihan dan pembaikan video sepenuhnya.

Apa yang Membentuk Perisian Pemulihan Data yang Komprehensif

EaseUS Data Recovery Wizard adalah mudah digunakan, tetapi jauh dari mudah diusahakan. Ia memiliki kepercayaan untuk mengekalkan pengalaman pemulihan yang selamat dan lancar. Sebaik sahaja anda membiarkannya melaksanakan tugasnya, anda akan mengagumi produk yang begitu hebat ini.

 

Ia selamat dan ringan

Fail persediaan sekitar 40 MB, jadi ia tidak ternampak akan mengambil ruang kosong pada pemacu anda. Selain itu, ia bebas risiko & bebas pemalam, dan ia tidak akan menimpa data yang hilang pada cakera anda.

 

Ia semudah seperti 1-2-3

Ia mempunyai antara muka jenis Pelayar Windows dan membantu anda dengan berjaya untuk pemulihan data dari proses 3 langkah.


Pilih

Imbas

Pulih

 

Ia dipercayai secara meluas

Adakah anda tahu berapa ramai orang di dunia yang kini berkawan dengan EaseUS? Berjuta-juta orang telah menggunakannya secara meluas, dan kini perisian pemulihan data EaseUS telah diterjemahkan ke dalam 20 bahasa. Semua bercakap sangat mengenainya.

Pulihkan Lebih Dari 1000 Jenis Fail

 

Dokumen

DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, dll.

 

Grafik

JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR, WMF, RAW, SWF, SVG, RAF, DNG, dll.

 

Video

AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, dll.

 

Audio

AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV,APE, dll.

 

Emel

PST, DBX, EMLX, dll.(dari Outlook, Outlook Express, dll.

 

Fail-fail Lain

Seperti Arkib (ZIP, RAR, SIT, ISO dll.), exe, html, SITX, dll.

Perbandingan Edisi

Percuma

 
Muat Turun Percuma  
 • Pemulihan 2GB data
 • Pratonton sebelum pemulihan
 • Pulihkan data dari partisi yang dihapus, disembunyikan, hilang atau RAW
 • Boot dengan WinPE yang boleh dimuat turun apabila sistem anda gagal dimulakan atau hancur
 • Pakar EaseUS memberikan percuma khidmat rundingan jarak jauh berkualiti tinggi dan bantuan untuk kes yang diperlukan
 • Pemulihan Tanpa had data
 • Pratonton sebelum pemulihan
 • Pulihkan data dari partisi yang dihapus, disembunyikan, hilang atau RAW
 • Pakar EaseUS memberikan percuma khidmat rundingan jarak jauh berkualiti tinggi dan bantuan untuk kes yang diperlukan
 • Boot dengan WinPE yang boleh dimuat turun apabila sistem anda gagal dimulakan atau hancur

Pro+Media Boleh Di-Boot

$99.90$129.90

Beli Sekarang Cubaan Percuma
 • Pemulihan Tanpa had data
 • Pratonton sebelum pemulihan
 • Pulihkan data dari partisi yang dihapus, disembunyikan, hilang atau RAW
 • Boot dengan WinPE yang boleh dimuat turun apabila sistem anda gagal dimulakan atau hancur
 • Pakar EaseUS memberikan percuma khidmat rundingan jarak jauh berkualiti tinggi dan bantuan untuk kes yang diperlukan

Panduan Pengguna-Bagaimana untuk Mengembalikan Data Anda yang Hilang?

Langkah 1: Pilih Lokasi untuk Mula
Cari lokasi di mana data anda hilang dan mulakan pencarian. Juga, partisi yang hilang dipaparkan di sini.
Langkah 2: Imbas Komputer atau Peranti Anda
Imbas untuk mendapatkan semula data anda yang hilang. Anda boleh menghentikan sementara proses pemulihan anda dan meneruskannya kemudian. Gunakan penapis untuk mencari fail dengan mudah.
Langkah 3: Pratonton dan Pulihkan Fail yang Hilang
Tapis apa yang anda mahu pulihkan dari hasil pengimbasan. Pratonton fail pulih tertentu sebelum pemulihan. Pulihkan semua yang anda perlukan sekarang.
 

Ulasan Produk

Anugerah

 • EASEUS Data Recovery Wizard Percuma menggabungkan pendekatan yang mesra pengguna dengan rangkaian ciri berguna untuk membantu anda memulihkan fail yang telah anda hapus secara tidak sengaja dari komputer anda.

 • EaseUS Data Recovery Wizard is the best we've seen. It's far from perfect, partly because today's advanced disk technology makes data-recovery more difficult than it was with the simpler technology of the past, but it's fast and efficient, and it recovers files that we couldn't get back when using its chief rival.

 • The first thing you'll notice about EaseUS Data Recovery Wizard Pro is that its interface is very clear and uncluttered, with only a small collection of self-explanatory controls. You won't find lots of extra options hidden in a system of hidden menus, either;

 • EaseUS Data Recovery Wizard is a powerful system recovery software, designed to enable you to recover files you’ve deleted accidentally, potentially lost to malware or an entire hard drive partition.

Ulasan Pengguna

 • Saya telah memfilemkan dan memotret suatu pertunjukan Krismas, sangat berharga bagi isteri saya, di GH5 saya sebelum Krismas. Saya memformat kad SD untuk mengosongkan ruang dan memfilemkan banyak perkara lain sepanjang Krismas, dan baru mengetahui bahawa saya tidak sandarkan barang dari pertunjukan Krismas semua sekali. Saya memuat turun dan membayar perisian ini, ia mendapatkan semula semua gambar dan video yang hilang. Memang berbaloi dengan kosnya 70 £.

  John McKenzie

 • I overwrote my external hard drive master file with over a TB of 4k video footage and within 2 days I was able to recover all of the video files along with the metadata. Worth the money for sure, thank you!

  Somer Myers

 • The story goes; Fixing my friends external SSD, accidentally formatting the 1.8tb partition on my girlfriend's computer. Bachelor degree, programmers files and so on. I got ALL files back within a day. Thanks!

  ole magnus bakke

Spesifikasi Teknikal
system requirements to use Todo Backup Free
Sistem Operasi Disokong:
Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Windows Server 2019/2016/2012/2008/2003
Sistem Fail Disokong:
FAT(FAT12,FAT16,FAT32)/exFAT/NTFS/NTFS5/ext2/ext3/HFS+/ReFS
Keperluan Perkakasan:
Ruang Cakera: ruang minimum 32MB untuk pemasangan EaseUS Data Recovery Wizard
CPU: sekurang-kurangnya dengan x86
RAM: sekurang-kurangnya 128MB

Soalan Lazim

Mengapa saya tidak dapat memulihkan data 2GB secara percuma?
Sebaiknya periksa versi yang dipasang adalah Percuma atau Percubaan kerana versi tersebut berbeza. Percubaan mempunyai fungsi pratonton data tetapi tidak dapat menyimpan fail apa pun, sedangkan versi Percuma membolehkan pemulihan fail 2 GB. Ruang bebas asas adalah 500 MB dan anda boleh berkongsi produk di media sosial untuk mendapatkan 1.5 GB lagi.
Mengapa fail yang dipulihkan tidak dapat dibuka?
Fail disimpan sebagai 2 bahagian pada peranti penyimpanan: maklumat direktori (yang terdiri dari nama fail, cap waktu dan maklumat saiz, dll.) dan kandungan data. Sekiranya fail dengan nama fail asal dan struktur folder tidak dapat dibuka, satu kemungkinan sebabnya adalah maklumat direktori yang rosak. Masih ada peluang untuk memulihkan kandungan data dengan kaedah Pemulihan RAW dalam perisian kami.
Mengapa TIDAK dicadangkan untuk memulihkan fail kembali ke pemacu asal?
Struktur penyimpanan fail yang hilang akan diubah atau dirosakkan oleh perubahan pada pemacu. Sekiranya anda menyimpan fail yang dipulihkan kembali ke pemacu yang sama, struktur data dan kandungan data asal akan rosak atau ditimpa, yang menyebabkan kehilangan data kekal. Oleh itu, anda harus menyediakan cakera lain untuk menyimpan fail.
Bagaimana boleh saya dapat memeriksa sama ada data saya dapat dipulihkan atau tidak sebelum membeli?
Versi Percuma membantu anda menyimpan fail 2GB untuk mengesahkan kualiti pemulihan produk kami dengan lebih baik sebelum membeli.
Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengimbas pemacu?
Ia sangat bergantung pada kapasiti pemacu keras anda dan prestasi komputer anda. Sebagai rujukan, kebanyakan pemulihan pemacu dapat diselesaikan dalam masa sekitar 10 hingga 12 jam untuk pemacu keras 1 TB yang sihat dalam keadaan umum.

EaseUS® Data Recovery Wizard® Percuma

Dapatkan kembali data yang hilang kerana penghapusan, pemformatan, kerosakan pemacu keras atau jangkitan virus dalam langkah cepat.