EaseUS Data Recovery Wizard untuk MacPro

Cubaan Percuma

sokong macOS 11.2 ~ 10.9

Pergi ke Versi Windows

Pemulihan Data Mac

EaseUS Data Recovery Wizard untuk Mac membantu menyelesaikan banyak kes kehilangan data yang mencabar dan mengembalikan foto, video, fail muzik, dokumen, e-mel, dan banyak lagi dari peranti berasaskan Mac: HDD, SSD, pemacu fusion, pemacu sandaran Time Machine, kad sd, kad memori, pemacu USB, kamera, dll.

EaseUS Data Recovery Wizard

Penyelesaian Pemulihan Data Eksklusif untuk Mac dengan T2 Chip

Apple T2 Cip Keselamatan membawa tahap integrasi dan keselamatan baru ke Mac kerana cip ini menangani enkripsi SSD dalaman unit untuk menawarkan ciri keselamatan tambahan. Ia menawarkan perlindungan besar dan menghalang Mac anda daripada dikendalikan oleh penggodam dari jarak jauh.

Namun, teknologi baru yang diperkenalkan ini membawa kepada cabaran yang dihadapi oleh pakar pemulihan data. EaseUS Data Recovery Wizard untuk Mac adalah perisian pemulihan data pertama dan satu-satunya yang menyelesaikan masalah enkripsi data cip T2. Teknologi inovatif eksklusif ini membolehkan anda mengimbas dan memulihkan data enkripsi cip T2 pada Mac dengan klik mudah. Anda boleh mendapatkan kembali data yang hilang dengan mudah dan selamat.

Kehilangan Data Biasa

Mengecewakan kehilangan data dalam bencana yang disebabkan oleh penghapusan tanpa sandaran, format, serangan virus, kerosakan sistem, kegagalan perkakasan, penutupan yang tidak dijangka, atau kesalahan manusia.

Sekiranya data hilang, bagaimana anda dapat mengembalikannya? Program pemulihan data EaseUS Mac dapat menyelesaikan senario kehilangan data yang berbeza dan nyahhapuskan fail, tidak kira berapa saiznya, dari satu dokumen Office Word hingga banyak foto yang anda simpan di Mac.

 

Memadamkan

 

Kehilangan Partisi

 

Memformat

 

Partisi semula

 

Kerosakan Sistem

 

Serangan Virus

 

Pemacu Tanpa Dipasang

 

macOS dipulih salah

 

Kerosakan Pemacu Keras

 

Ralat Operasi

 

Kes lain

Pemulihan Fail Mac

Photo Recovery

Pemulihan Foto

Jangan risau sekiranya gambar kenangan manis hilang. Perisian pemulihan data EaseUS Mac akan menyelamatkan semua gambar yang hilang dari kamera, kad memori, pemacu USB, dan pemacu keras.

Video Recovery

Pemulihan Video

Pulihkan filem yang hilang, rancangan TV, klip, video kamera dan rakaman lain, dan temui semua cara anda memulihkan video di Mac anda. Sebarang format fail video disokong.

Backup Recovery

Pemulihan Sandaran

Selain pemulihan data, satu lagi ciri penting, untuk mengekstrak data dari sandaran Time Machine atau iTunes, membezakan EaseUS Data Recovery Wizard dari yang lain.

Ciri Pemulihan

Datang dengan pelbagai fungsi canggih yang menguatkan pemulihan data Mac anda. Dapatkan kelebihan utama untuk pemulihan anda.

Mod
Imbasan
Penapis
Fail
Pratonton
Fail
Media Boleh
Di-Boot
Perlindungan
Data
Pulihkan
ke Awan
Sokongan IT
Jarak Jauh

Gabungkan imbasan cepat dan mendalam ke dalam proses terus terang untuk membantu memuatkan fail dengan lebih pantas. Berjalan dengan lebih lancar dan lebih fokus pada tugas pemulihan individu

 EaseUS Mac data recovery features

Bagaimana untuk Memulihkan Data Anda?

Berikut adalah panduan ringkas untuk membantu anda mendapatkan fail yang hilang dengan cepat.

Langkah 1: Cari
Tentukan lokasi di mana anda kehilangan data anda, dan pilih pemacu untuk diimbas.
Langkah 2: Imbas
Imbas pemacu atau peranti yang dipilih. Imbasan cepat bermula pertama untuk mencari fail yang dipadam dan kemudian imbasan mendalam mencari lebih banyak fail secara menyeluruh.
Langkah 3: Pulihkan
Tapis fail yang diambil mengikut lokasi direktori atau jenis fail, pratonton semua data yang dapat dipulihkan, dan pilih fail yang tepat yang anda ingin pulihkan. Klik 'Pulihkan' dan simpan data yang dipulihkan ke lokasi baru.
 • EaseUS Data Recovery Wizard for Mac Screenshot
 • EaseUS Data Recovery Wizard for Mac Screenshot
 • EaseUS Data Recovery Wizard for Mac Screenshot

Spesifikasi Teknikal

Format fail yang boleh dipulihkan

Dokumen

DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT(PPT/PPTX ), PDF, CWK, HTML(HTM), INDD, EPS, PAGES, KEY, NUMBERS, VSD, ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, dll.

Video

AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, FLV, SWF, MPG(MPEG), RM(RMVB), MKV, MXF, dll.

Fail-fail lain

Seperti E-mel, Arkib, EXE, SIT/SITX, FCPEVENT, DMG, abcddb, pkg, itl, olm, emlx, ipa.

Foto

JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW, SWF, SVG, DWG, NRW, dll.

Muzik

AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, OGG, AAC, RealAudio, VQF dll.

Peranti penyimpanan yang disokong
 • MacBook/iMac
 • Pemacu Keras
 • Kad Memori
 • Pemacu USB
 • Kamera
 • Kad SD
 • kad CF/XD/MMC
 • iPod, MP3, MP4
 • Pemain Video
 • Camcorder
 • Peranti Lain
Sistem operasi disokong
 • macOS 11.0(Big Sur)
 • macOS 10.15
 • macOS 10.14
 • macOS 10.13
 • macOS 10.12
 • Mac OS X 10.11 ~ 10.9
Sistem fail disokong
 • APFS
 • HFS+
 • HFS X
 • FAT (FAT16, FAT32)
 • exFAT
 • NTFS

Ulasan Produk

Anugerah

 • EaseUS Data Recovery Wizard adalah alat pemulihan data profesional untuk Mac anda. Pulihkan fail yang hilang, walaupun setelah menghapus partisi atau memformat pemacu anda.

 • Geared mainly toward recovering from accidental file deletions or disk formats, EaseUS's product also includes support for data corruption brought about by unexpected crashes, loss of power, or removing a device without first unmounting it.

 • Finding recoverable data with EaseUS Data Recovery Wizard Free is very simple: select a drive or folder and wait for a few minutes while it completes its scan. You can browse through the recoverable data using a Windows Explorer-style interface and filter them by type or opt to search for specific files.

Ulasan Pengguna

 • Setelah mencuba kaedah lain untuk memulihkan fail dari pemacu keras luaran saya yang tidak dapat dipasang. Saya menjumpai laman web anda dan percubaan percuma adalah yang terbaik. Saya dapat melihat semua fail saya masih utuh dan dapat dipulihkan. Wang terbaik yang saya belanjakan untuk perisian dalam masa yang lama. Terima kasih sekali lagi.

  Larry Overbeck

 • Excellent software. I accidentally wiped 300+ Raw files from an external USB drive hooked up to an iMac, which EaseUS found and recovered. Other recovery software failed. It took a long time to scan my 2TB USB drive - around 48 hours, but it did find a total of more than 250,000 images.

  Owen Boyd

 • Helped me find lost files, I even went to tech experts who could not help me out. If you lose files, this is the way to go, it is so helpful and incredible!

  Paul Spiegl

Soalan Lazim

Bolehkah saya memulihkan data jika pemacu ditunjukkan sebagai tidak dipasang?
Pemacu tidak dapat diakses jika tidak dipasang. Sila cuba pasangkannya di Utiliti Cakera, kemudian jalankan EaseUS Data Recovery Wizard dan imbas cakera untuk memulihkan data yang hilang.
Mengapa banyak fail yang dijumpai mempunyai nama fail rawak?
Fail-fail ini tanpa nama fail yang betul atau struktur folder mesti dijumpai oleh Pemulihan RAW, yang boleh dipercayai dan berguna semasa maklumat direktori fail yang hilang telah rosak. Sekiranya fail yang dipulihkan dengan nama fail yang betul tidak dapat dibuka atau tidak dapat dijumpai oleh nama fail atau struktur folder, sila periksa setiap fail dengan nama rawak untuk mendapatkan kembali data yang hilang.
Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengimbas pemacu?
Ia sangat bergantung pada kapasiti pemacu keras anda dan prestasi komputer anda. Sebagai rujukan, kebanyakan pemulihan pemacu dapat diselesaikan dalam masa sekitar 10 hingga 12 jam untuk pemacu keras 1 TB yang sihat dalam keadaan umum.
Mengapa pemacu tidak dapat dikesan oleh perisian?
EaseUS Data Recovery Wizard untuk Mac tidak dapat berfungsi pada cakera keras yang tidak dapat dikenali di bawah Utiliti Cakera. Oleh itu, sekarang adalah perlu untuk memeriksa sama ada pemacu dapat dilihat dengan betul di Mac.
Bagaimana saya dapat mencari data yang hilang dari hasil imbasan?
EaseUS Data Recovery Wizard menawarkan fungsi penapis data dan carian. Anda boleh menyaring fail mengikut saiz dan jenis, atau mencarinya mengikut nama fail/folder atau sambungan fail.

EaseUS Data Recovery Wizard untuk Mac Pro

Cubaan Percuma

sokong macOS 11.2 ~ 10.9