EaseUS Data Recovery WizardTechnician

 • Alat terbaik untuk penyedia perkhidmatan, perniagaan dan perusahaan yang memerlukan alat pemulihan data tambahan dengan pelbagai pengurusan lesen.
 • Satu kod lesen boleh didaftarkan di beberapa PC dan pelayan tanpa mengira saiz atau lokasi rangkaian.

Perlukan perkhidmatan pelanggan profesional? Hubungi Kami

Penyelesaian Pemulihan Data untuk Perniagaan dan Penyedia Perkhidmatan

"Kehilangan data penting" banyak berlaku. Ia boleh menyebabkan kerosakan perniagaan atau kenangan berharga hilang. Ada keharusan untuk kelangsungan hidup mana-mana syarikat untuk mempunyai penyelesaian pemulihan data. Juruteknik pemulihan data EaseUS membawa perkhidmatan pemulihan data yang profesional dan pintar kepada anda dan pelanggan anda. Dengan pertolongannya, anda dapat memberi pertolongan untuk menolong mereka menyelamatkan data penting sama ada hilang kerana penghapusan, pemformatan, kerosakan pemacu keras atau jangkitan virus tanpa kerumitan.

Berjalan dalam semua situasi kehilangan data
Pemulihan data EaseUS menyokong semua situasi kehilangan data, termasuk kerosakan cakera keras, serangan virus, format dan penghapusan secara tidak sengaja, walaupun ia telah dihapus dari tong kitar semula PC anda. Ia dapat digunakan untuk mengimbas pemacu setempat atau baik juga pemacu mudah alih dan kad memori..
Penyelesaian yang menjimatkan untuk pelbagai sistem
Versi Technician merangkumi semua ciri pemulihan data dan boleh dipasang & diaktifkan pada sistem yang berbeza. Tersedia untuk syarikat dan penyedia perkhidmatan untuk menyediakan perkhidmatan pemulihan data kepada pelanggan anda.

Alat yang selamat dan dipercayai

EaseUS mengambil berat tentang data anda. Keperluan untuk privasi data lebih besar dari sebelumnya. EaseUS menggunakan teknologi canggih untuk menjaga keselamatan data anda.

Semudah yang anda harapkan

Tiga langkah untuk menyelesaikan keseluruhan proses pemulihan data dan hasilnya dibentangkan dalam tampilan gaya Explorer yang mudah dilayari. Alat ini mampu menyelesaikan masalah data pengguna dengan berkesan.

Dipercayai oleh syarikat setia

Sehingga kini, pemulihan data EaseUS telah melayani berjuta-juta syarikat dan organisasi dan dipercayai oleh syarikat-syarikat Fortune 500.

Mengapa EaseUS Lebih Baik Untuk Perniagaan Saya Daripada Yang Lain

Satu lesen boleh mendaftarkan banyak komputer

Lesen technician membenarkan perisian pemulihan data EaseUS digunakan di semua mesin perniagaan anda. Nikmati pelbagai penggunaan dengan harga yang kompetitif dengan tanpa memerlukan kos tambahan.

Tingkatkan ke setiap versi terkini

Perisian EaseUS memberikan kemas kini berkala, bukan sahaja kemas kini keselamatan tetapi juga ciri baru dan penambah baik untuk menjadikan pengalaman pengguna akhir menjadi lebih baik. Terlebih lagi, kemas kini adalah 100% percuma dalam tempoh langganan.

Sokongan Teknikal Premium

Pasukan sokongan teknikal EaseUS memberikan perkhidmatan profesional keutamaan untuk pelanggan technician. Sama ada masalah yang anda hadapi semasa proses, kami berjanji akan menawarkan telefon jarak jauh atau bantuan tanpa had sehingga masalah anda diselesaikan sepenuhnya.

Teknologi
Bersaing

Teknologi kami berdasarkan pengalaman selama 15 tahun dalam penyelidikan dan pembangunan. Kami berjanji akan memberikan penyelesaian data yang paling komprehensif untuk pengguna perniagaan.

Jaminan Wang Dikembalikan

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari adalah cara kami untuk memastikan kepuasan anda sepenuhnya terhadap produk kami.

Menyampaikan Perkhidmatan Pelanggan kelas Teratas kepada Pengguna Technician

Pasukan kami dengan senang hati menjawab sebarang soalan anda. Pasukan khidmat kami yang berkebolehan bertindak balas dengan cepat terhadap semua masalah, memberikan anda ketenangan fikiran.

Sembang Langsung

Sembang langsung adalah kaedah terpantas untuk menghubungi pasukan sokongan kami dan menyelesaikan masalah anda.

Hubungi Kami

Buat Panggilan Kepada Kami

Bercakap terus dengan pakar teknikal kami untuk menerangkan masalah anda.

Hubungi 1-800-570-4634 secara percuma

(Tersedia dari 6 petang hingga 7 pagi pada Isnin hingga Jumaat PST)

Ulasan Produk

Anugerah

 • EASEUS Data Recovery Wizard Percuma menggabungkan pendekatan yang mesra pengguna dengan rangkaian ciri berguna untuk membantu anda memulihkan fail yang telah anda hapus secara tidak sengaja dari komputer anda.

 • EaseUS Data Recovery Wizard is the best we've seen. It's far from perfect, partly because today's advanced disk technology makes data-recovery more difficult than it was with the simpler technology of the past, but it's fast and efficient, and it recovers files that we couldn't get back when using its chief rival.

 • The first thing you'll notice about EaseUS Data Recovery Wizard Pro is that its interface is very clear and uncluttered, with only a small collection of self-explanatory controls. You won't find lots of extra options hidden in a system of hidden menus, either; what you see really is what you get.

 • EaseUS Data Recovery Wizard is a powerful system recovery software, designed to enable you to recover files you’ve deleted accidentally, potentially lost to malware or an entire hard drive partition

Ulasan Pengguna

 • Saya telah memfilemkan dan memotret pertunjukan Krismas, sangat berharga bagi isteri saya, di GH5 saya sebelum Krismas. Saya memformat kad SD untuk mengosongkan ruang dan memfilemkan banyak perkara lain sepanjang Krismas, dan baru mengetahui bahawa saya tidak buat sandaran barang dari pertunjukan Krismas. Saya memuat turun dan membayar perisian ini, ia mendapatkan semula semua gambar dan video yang hilang. Berbaloi kos berharga 70 £.

  John McKenzie

 • I overwrote my external hard drive master file with over a TB of 4k video footage and within 2 days I was able to recover all of the video files along with the metadata. Worth the money for sure, thank you!

  Somer Myers

 • The story goes; Fixing my friends external SSD, accidentally formatting the 1.8tb partition on my girlfriend's computer. Bachelor degree, programmers files and so on. I got ALL files back within a day. Thanks!

  ole magnus bakke

Spesifikasi Teknikal
system requirements to use Todo Backup Free
Sistem Operasi Disokong:
Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Windows Server 2019/2016/2012/2008/2003
Sistem Fail Disokong:
FAT(FAT12,FAT16,FAT32)/exFAT/NTFS/NTFS5/ext2/ext3/HFS+/ReFS
Keperluan Perkakasan:
Ruang Cakera: ruang minimum 32MB untuk pemasangan EaseUS Data Recovery Wizard
CPU: sekurang-kurangnya dengan x86
RAM: sekurang-kurangnya 128MB

Soalan Lazim

Mengapa saya tidak dapat memulihkan data 2GB secara percuma?
Sebaiknya periksa versi yang dipasang adalah Percuma atau Percubaan kerana versi tersebut berbeza. Percubaan mempunyai fungsi pratonton data tetapi tidak dapat menyimpan fail apa pun, sedangkan versi Percuma memungkinkan untuk memulihkan fail 2 GB. Ruang bebas asas adalah 500 MB dan anda boleh berkongsi produk di media sosial untuk mendapatkan 1.5 GB lagi.
Mengapa fail yang dipulihkan tidak dapat dibuka?
Fail disimpan sebagai 2 bahagian pada peranti penyimpanan: maklumat direktori (yang terdiri dari nama fail, cap waktu dan maklumat saiz, dll.) dan kandungan data. Sekiranya fail dengan nama fail asal dan struktur folder tidak dapat dibuka, satu kemungkinan sebabnya adalah maklumat direktori yang rosak. Masih ada peluang untuk memulihkan kandungan data dengan kaedah Pemulihan RAW dalam perisian kami.
Mengapa TIDAK dicadangkan untuk memulihkan fail kembali ke pemacu asal?
Struktur penyimpanan fail yang hilang akan diubah atau dirosakkan oleh sebarang perubahan pada pemacu. Sekiranya anda menyimpan fail yang dipulihkan kembali ke pemacu yang sama, struktur data dan kandungan data asal akan rosak atau ditimpa, yang menyebabkan kehilangan data kekal. Oleh itu, anda harus menyediakan cakera lain untuk menyimpan fail.
Bagaimana saya dapat memeriksa sama ada data saya dapat dipulihkan atau tidak sebelum membeli?
Versi Percuma membantu anda menyimpan fail 2GB untuk mengesahkan kualiti pemulihan produk kami dengan lebih baik sebelum membeli.
Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengimbas pemacu?
Ia sangat bergantung pada kapasiti pemacu keras anda dan prestasi komputer anda. Sebagai rujukan, kebanyakan pemulihan pemacu dapat diselesaikan dalam masa sekitar 10 hingga 12 jam untuk pemacu keras 1 TB yang sihat dalam keadaan umum.