Perisian Pemulihan SanDisk Percuma Memulihkan Data Sandisk yang Hilang

Perisian pemulihan SanDisk EaseUS adalah alat terbaik yang memudahkan pemulihan data pada semua peranti SanDisk termasuk SanDisk USB, kad SD, batang memori, dan pemacu keras dalaman/luaran. Ini menyokong untuk memulihkan data, foto, fail video yang hilang

Isi kandungan

Updated by Cedric on Feb 21,2022
KANDUNGAN HALAMAN:
Segala-galanya Mengenai Peranti Penyimpanan SanDisk
Mengapa Pemulihan Data SanDisk Kemungkinan
5 Perisian Pemulihan Sandisk Terbaik
Bagaimana untuk Memulihkan Data dengan Perisian Pemulihan Data Sandisk

Adakah anda mencari kaedah yang berguna untuk memulihkan data yang hilang dari SanDisk? SanDisk perisian pemulihan data profesionaldapat menyelamatkan data anda sekarang.

Semalam, saya tidak sengaja memformat SanDisk Ultra 32GB Class 10 kad MicroSD, dan beratus-ratus gambar dan fail video di dalamnya hilang. Adakah anda mempunyai format perisian pemulihan kad memori SanDisk disyorkan untuk saya?

Gambaran Keseluruhan - Segala Mengenai Peranti Penyimpanan SanDisk

SanDisk, sebuah syarikat multinasional Amerika, reka bentuk dan mengeluarkan kad SD, pemacu denyar USB dan produk lain. Untuk penyimpanan, kad memori SanDisk biasanya menggunakan memori denyar dalam kelongsong yang diseragamkan. Formatnya pada awalnya ditentukan dan dihasilkan oleh SanDisk pada tahun 1994. Format fizikal kini digunakan untuk pelbagai peranti, seperti kamera, DSLR, camcorder, pemain muzik, dll.

Mengapa Pemulihan Data SanDisk Mungkin

Kadang kala, kehilangan data berlaku kerana memadam, memformat, ralat RAW ... Anda kehilangan foto atau data lain pada kad memori Sandisk atau pemacu USB. Kemudian, anda mungkin bertanya apakah pemulihan SanDisk adalah mungkin bagi anda untuk mengambil fail anda.

Sudah tentu, jawapannya adalah ya! Apabila fail hilang kerana kemalangan yang tidak dijangka, fail tidak akan dihapus secara kekal. Sistem menghapus entri ke fail, menandakan kawasan ini pada kad memori atau pemacu USB sebagai "sedia untuk fail baru".

5 Perisian Pemulihan Sandisk Terbaik untuk Pemacu Pen/Kad SD/HDD

Dalam kes ini, anda boleh berhenti menggunakan kad Sandisk SD atau USB. Kemudian gunakan program pemulihan data pemacu keras SanDisk yang boleh dipercayai untuk mendapatkan kembali data. Lihat 5 perisian pemulihan data SanDisk terbaik dan baca butiran di bawah:

Nama Produk Recover My Files Recuva Disk Drill Stellar Data Recovery EaseUS Data Recovery Wizard
Masa Mengimbas 1jam > 1jam > 1jam 37minit 27minit
Fail Dijumpai 321,297 fail 111,213 fail 2,254 fail 414,170 fail 784,741 fail
Saiz fail 13.80GB tiada saiz ditunjukkan 1.92GB 19.84GB 38.53GB

Teratas 1. EaseUS Data Recovery Wizard

Di sini, kami ingin mengesyorkan perisian pemulihan data & profesional - EaseUS Data Recovery Wizard. Ia menyokong pengambilan data dari pelbagai peranti penyimpanan. Ia serasi sepenuhnya dengan semua Windows 10/8/7 dan tidak diperlukan kemahiran atau pengalaman teknikal.

Perisian pemulihan fail ini mempunyai banyak sorotan:

01

Jenama yang Disokong:

Memulihkan data dari SanDisk Standard/Ultra/Extreme/Extreme Pro, Lexar, Sony, PNY, Transcend, Samsung dan banyak lagi. (Hampir semua jenama)

02

Jenis Fail yang Disokong:

Memulihkan semua jenis fail yang hilang: foto, dokumen, video, audio, e-mel, fail yang dimampatkan, dll. (Lebih daripada 1000 jenis fail)

 
03

Situasi yang Disokong:

Pemulihan fail yang dipadam secara tidak sengaja, pemulihan berformat, pemulihan tong kitar semula yang dikosongkan, pemulihan partisi hilang, pemulihan serangan virus, pemulihan kerosakan OS, pemulihan partition RAW, dan banyak lagi.

04

Peranti yang Disokong:

Memulihkan data dari PC/komputer riba, pemacu denyar USB, HDD, SSD, pemacu keras luaran, camcorder, kad CF, kad SD, RAID, kad Mikro dan banyak lagi.

 

Teratas 2. Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery adalah perisian pemulihan data yang komprehensif. Alat ini merangkumi kemampuan untuk membatalkan penghapusan foto dan media yang kelihatan hilang dari kad memori yang rosak, kemampuan memulihkan format fail video dan audio yang berbeza yang disimpan di pemacu keras, dan kemampuan untuk membuat imej kepada keseluruhan peranti penyimpanan supaya data yang tersimpan di baki sektor yang baik dapat diselamatkan, dan sokongan untuk pemulihan fail RAW berdasarkan pengenalan tandatangan fail.

stellar data recovery for sandisk

Teratas 3. Recuva

Pernahkah anda memadam fail penting atau fail yang hilang secara tidak sengaja setelah berlaku kerosakan komputer? Tidak ada masalah - Recuva memulihkan fail dari komputer Windows anda, tong kitar semula, kad kamera digital, atau pemain MP3! Dari kad SD pemulihan SanDisk hingga pemulihan data pemacu pen, Recuva adalah penyelesaian pemulihan data yang telah dicuba dan diuji dan yang melakukan semuanya.

recuva data recovery software for sandisk

Teratas 4. Recover My Files

Recover My Files adalah alat pemulihan data yang popular yang menggunakan proses mudah untuk membantu pengguna memulihkan semua data yang hilang dengan mudah dari mana-mana peranti penyimpanan.

recover my files for sandisk sd card recovery

Teratas 5. Disk Drill

Apabila anda kehilangan data penting dari mana-mana peranti penyimpanan, anda juga boleh menggunakan perisian ini. Disk Drill adalah program pemulihan data profesional, yang dibinakan oleh CleverFiles, dapat mengimbas kedua-dua peranti penyimpanan luaran dan dalaman. Ia berfungsi dengan baik pada komputer Windows, yang menjadikannya salah satu alat yang paling kompetitif dalam bidang pemulihan data.

disk drill for sandisk data recovery

Bagaimana untuk Memulihkan Data dengan Perisian Pemulihan Data Sandisk

Muat turun dan pasang perisian ini dan sambungkan kad SanDisk atau USB ke PC anda untuk memulakan tugas pemulihan. Pengguna dapat memulihkan data 500MB dengan segera dengan Edisi Percuma Data Recovery Wizard. Kongsi perisian ini di Facebook atau Twitter anda sehingga mencapai had 2GB. Sekiranya data anda melebihi 2GB, naik taraf ke versi percubaan EaseUS Data Recovery Wizard. Kemudian, ikuti butiran untuk nyahhapuskan data SanDisk:

Berhenti menggunakan kad anda itu, sebaik sahaja anda kehilangan fail di dalamnya. Sekira terus menggunakan kad akan meningkatkan kemungkinan penimpaan data, yang menjadikan data tidak akan dapat dipulihkan semula lagi.

Langkah 1: Sambungkan kad anda ke PC

Masukkan kad ke pembaca kad, dan sambungkan pembaca kad dengan kad didalamnya kepada komputer anda yang berkeadaan baik.

select the sd card and click scan

Langkah 2: Jalankan perisian pemulihan data EaseUS dan imbas kad.

Lancarkan EaseUS Data Recovery Wizard di PC anda dan pilih kad anda di bawah lajur External Devices.

Kemudian klik Scan untuk memulakan pencarian data yang hilang pada kad SD anda sekarang.

find wanted sd card files

Langkah 3: Periksa dan pulihkan data yang hilang.

Anda boleh memeriksa dan melihat fail yang dijumpai dengan mengklik dua kali pada setiap fail tersebut. Kemudian klik Recover untuk menyimpan fail ke lokasi yang selamat di PC anda atau sebarang simpanan luaran. "

recover sd card files

Conclusion

Gunakan perisian pemulihan SanDisk untuk memulihkan fail yang dihapus atau hilang dari pemacu pen SanDisk, kad memori, batang memori, batang memori pro duo, USB, atau SanDisk Cruzer. Perisian pemulihan data EaseUS SanDisk dapat memulihkan foto yang dihapus dari Kad SD SanDisk. Ia juga dapat memulihkan fail yang hilang dari SanDisk yang diformat atau rosak. Cubalah untuk menyelamatkan data SanDisk anda secepat mungkin.

Pemulihan Kad SD SanDisk Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan berkaitan pemulihan fail SanDisk. Anda boleh terus membaca sekiranya anda masih mempunyai keraguan.

Apakah perisian pemulihan kad SD yang terbaik?

5 Perisian Pemulihan Sandisk Terbaik - Pilihan Kami:

  1. EaseUS Data Recovery Wizard
  2. Stellar Data Recovery
  3. Recuva
  4. Recover My Files
  5. Disk Drill

Antaranya, perisian pemulihan EaseUS SanDisk berada di kedudukan teratas kerana kemampuannya yang sangat baik untuk memulihkan fail, foto, dan dokumen SanDisk yang hilang dengan mudah dan cepat.

Bagaimana saya boleh mendapatkan semula data dari SanDisk?

Untuk memulihkan data dari kad SD SanDisk:

Langkah 1. Jalankan perisian pemulihan kad SD dan imbas kad SD SanDisk.

Langkah 2. Cari dan pratonton fail kad SD SanDisk.

Langkah 3. Pulihkan fail SanDisk yang hilang.

Bagaimana saya boleh mendapatkan semula data dari SanDisk Cruzer?

Ikuti penyelesaian mudah seterusnya untuk melakukan pemulihan SanDisk Cruzer.

Langkah 1. Jalankan perisian pemulihan data USB.

Langkah 2. Imbas semua fail yang hilang dari USB.

Langkah 3. Pulihkan semua fail yang hilang dari USB.