Hide it Pro Pemulihan: Pulihkan Fail / Foto yang Dihapus di Telefon

Adakah anda kehilangan foto, gambar, atau fail dari Hide it Pro? Halaman ini menunjukkan cara memulihkan fail dan foto yang dihapus dari Hide it Pro di telefon bimbit kepada anda menggunakan perisian pemulihan yang berkuasa dalam 3 langkah mudah.

Isi kandungan

Updated by Brithny on Nov 17,2021

Apa itu Hide it Pro

Hide it Pro adalah aplikasi yang tersedia di Google Play dan App Store. Ia menyembunyikan foto & video dari galeri foto anda dan dapat mengaksesnya dengan mudah menggunakan kod PIN rahsia. Aplikasi ini dengan bijak menyamar sebagai "Pengurus Audio" di Laci Aplikasi. Namun jika anda lama menekan tajuk Pengurus Audio, aplikasi Hide It Pro sebenarnya akan dilancarkan. Oleh kerana ciri-ciri percuma tanpa had , banyak pengguna lebih suka menyembunyikan maklumat peribadi dengannya. 

Hide it Pro 

Bolehkah saya Memulihkan Foto yang Dihapus di Telefon dari Sembunyikan Pro?

"Saya menyembunyikan foto dan video menggunakan Hide it Pro. Tetapi beberapa jam yang lalu, saya salah memadam keseluruhan folder yang terdiri daripada sekitar 200-300 foto. Tiada sandaran baginya dan saya menjadi risau. Adakah terdapat penyelesaian pemulihan data yang dapat membolehkan saya memulihkan fail yang dipadam dari aplikasi ini ? "

Kadang-kadang, anda mungkin secara tidak sengaja memadam fail seperti foto di Hide it Pro secara tidak sengaja. Bolehkah anda melakukan pemulihan Hide it Pro pada telefon Android atau iPhone anda? Pada asalnya, jika foto yang tidak ditimpa oleh kandungan baru, anda masih berpeluang memulihkannya. Halaman ini merangkumi tiga penyelesaian praktikal untuk membantu anda mencari semua fail, foto, dan video yang tersembunyi dan hilang di Hide it Pro (Pengurus Audio).

Cara Memulihkan Fail / Foto yang Dihapus dari Hide it Pro

Apabila anda menggunakan Hide it Pro, fail tersembunyi akan disimpan dalam folder yang mengandungi data program. Bergantung pada tempat anda memasang aplikasi, anda memerlukan pelbagai cara untuk melakukan pemulihan Sembunyikan Pro, mengambil fail anda.

Sekiranya anda memasang aplikasi pada storan dalaman telefon atau iPhone Android anda, anda memerlukan perisian pemulihan data Android atau perisian pemulihan data iOS untuk mendapatkan kembali fail anda. Walaupun anda memasang aplikasi pada kad SD anda, fail tersembunyi juga tersimpan di dalamnya. Dalam kes sedemikian, anda dapat memulihkan foto yang dipadam dari Hide it Pro menggunakan Perisian pemulihan kad SD.

Berdasarkan keadaan khusus anda, jalankan kaedah yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Penyelesaian 1. Pulihkan Foto yang Dihapus dengan Sembunyikan Pro dari Memori Dalaman Android

Sekiranya applikasi Hide it Pro dipasang pada telefon Android anda, anda harus memulihkan fail yang dipadam dari stor dalaman Android. Dalam kes ini, anda boleh mencuba EaseUS MobiSaver untuk Android untuk melakukan tugasan ini. Sebagai perisian percubaan sebelum membeli, ia menawarkan versi percubaan percuma untuk membantu anda mengimbas peranti Android dan memeriksa sama ada fail yang dikehendaki dihapuskan oleh Hide it Pro.

Muat turun MobiSaver untuk Android dan ikuti panduan di bawah untuk menjalankan pemulihan foto sembunyi.

Langkah 1.Sambungkan telefon Android anda ke komputer, lancarkan Mobi Saver untuk Android.

Klik butang "Mula" untuk membuat perisian mengenali dan menyambungkan peranti anda. (Oleh kerana perisian hanya dapat mengakses akar peranti Android, anda perlu memastikan bahawa telefon anda telah di-root sebelum pemulihan data.)

Langkah 2. Setelah menyambungkan telefon anda, perisian akan mengimbas peranti dengan cepat untuk mencari semua data yang ada dan hilang.

Langkah 3. Pratonton fail yang dapat dipulihkan satu demi satu dan kemudian pilih fail yang anda mahukan dengan cepat.

Anda boleh mencari fail yang hilang dengan mudah dengan memilih jenis fail yang betul. Anda boleh mencentang pilihan "Hanya paparkan item yang dihapus" untuk menyenaraikan fail yang dihapus sahaja.

Akhirnya, klik butang "Pulihkan" untuk mendapatkan kembali fail yang dipilih sekali.

Preview and recover deleted files from Hide it Pro

Penyelesaian 2. Pulihkan Foto / Fail yang Dihapus dari Sembunyikan Pro di iPhone

Bagi pengguna iPhone, mudah dan sukar untuk memulihkan foto dan fail Pengurus Audio yang dipadamkan. EaseUS MobiSaver mempunyai versi iOS untuk anda memulihkan data yang hilang. Ia akan mengimbas dan mencari foto anda yang hilang dengan cekap.

Muat turun EaseUS MobiSaver dan ambil semula fail yang telah dipadam dengan 3 langkah berikut:

Langkah 1.Lancarkan EaseUS MobiSaver. Pilih "Pulihkan dari Peranti iOS" dan klik "Imbas".

3 recovery mode to choose to recover deleted photos on iPhone

Langkah 2. Tunggu sehingga imbasan selesai.

Langkah 3. Selepas imbasan, anda boleh menapis foto yang dihapuskan di iPhone dengan mudah di bawah Foto / Video.

Ia akan memaparkan semua fail yang terdapat di sebelah kiri dalam kategori teratur.

Klik dua kali foto yang dipilih untuk melihat pratonton dan klik "Pulihkan" untuk menyimpan foto yang dipulihkan yang telah dihapus oleh Hide it Pro ke tempat lain di PC anda.

click recover button to recover deleted photos on iPhone

Penyelesaian 3. Pulihkan Fail Hit It Pro yang Dihapus dari Kad SD

Sekiranya anda memasang Hide it Pro pada kad SD telefon Android anda, dan kad SD itu boleh dilepas, anda boleh memilih Perisian Pemulihan Data EaseUS. Memulihkan fail yang dipadam dari kad SD adalah salah satu ciri asas ini alat pemulihan pemacu keras.

Tidak kira bagaimana anda kehilangan data, EaseUS Data Recovery Wizard akan mengimbas sepenuhnya dan mencari fail yang hilang dari peranti storan asal. Ia bukan sahaja memulihkan fail yang hilang pada kad SD tetapi juga berfungsi dengan baik pada HDD, SSD, cakera keras luaran, dll.

Muat turun EaseUS Data Recovery Wizard sekarang dan dapatkan lebih banyak maklumat.

Untuk melakukan pemulihan Sembunyikan Pro:

1. Muat turun dan pasang perisian EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda.

select a location and click scan

2. Guna alat pemulihan data untuk mencari dan memulihkan data yang hilang.

Pilih lokasi penyimpanan atau folder tertentu yang mana data terhilang itu berada dan klik butang Scan

Choose files to recover

3. Setelah selesai imbasan, cari fail dan folder yang boleh dipulihkan dalam senarai keputusan imbasan.

Pilih fail berikut dan klik butang Recover. Untuk pilihan lokasi untuk simpan data yang dipulihkan, anda mesti jangan menggunakan pemacu yang asal.

Recover lost data

Garisan bawah

Halaman ini merangkumi tiga penyelesaian praktikal untuk membantu pengguna Android dan iOS untuk memulihkan foto dan fail yang hilang yang dikeluarkan atau disembunyikan oleh Hide it Pro.

Sekiranya anda menyimpan fail pada telefon Android atau memori dalaman iPhone, jauh lebih sukar daripada yang anda harapkan. Perisian pemulihan data Android atau iOS yang hebat seperti yang disarankan di Kaedah 1 dan Kaedah 2 adalah apa yang anda perlukan.

Sekiranya anda menyimpan fail pada kad SD, cara yang lebih mudah adalah menggunakan Perisian pemulihan data EaseUS mengimbas bantuan.

Berbanding dengan memulihkan foto dari storan dalaman Android, jauh lebih mudah untuk melakukan pemulihan data pada kad SD. Sekiranya telefon anda tidak menyokong kad SD, anda harus membuat sandaran fail berharga anda secara berkala untuk mengelakkan kehilangan data yang lengkap.

Soalan Lazim Tentang Sembunyikan Pro

Halaman ini menjawab soalan "Di mana Sembunyikan Pro menyimpan fail" dan "Bagaimana memulihkan foto dan fail yang dihapus dari Sembunyikan Pro". Selain ini, sebilangan daripada anda mungkin juga mempunyai lebih banyak masalah mengenai aplikasi ini.

Kami memilih 3 soalan utama dan meninggalkan jawapan untuk setiap soalan. Sekiranya anda berminat, ikuti untuk mendapatkan jawapan anda di sini.

1.Adakah Hide it Pro selamat?

Pada dasarnya, Hide it Pro adalah selamat untuk menyembunyikan fail pada telefon Android dan iPhone. Anda boleh merahsiakan rahsia anda dengan Hide it Pro dan anda boleh menyembunyikan fail dengan kata laluan dengan mudah.

Walau bagaimanapun, jika anda terlupa kata laluan, Sembunyikan Pro Pro, fail anda tidak lagi selamat. Untuk mengelakkan masalah ini, anda harus selalu menyimpan sandaran foto, video, dll. Fail berharga anda ke pemacu awan, seperti GoogleDrive atau iCloud, dll.

2. Bagaimana saya membuka Hide It Pro?

Apabila anda menggunakan Hide it Pro untuk menyembunyikan foto, video, fail muzik, dan lain-lain di telefon anda, fail yang tersembunyi akan disimpan di pengurus audio yang mengandungi data program Hide it Pro. 

Sekarang untuk melihat fail yang tersembunyi, ambil langkah berikut:

  • Pertama, buat fail tersembunyi kelihatan dengan masuk dalam penjelajah fail dan buat fail tersembunyi kelihatan.
  • Kemudian pergi ke "Program Program" dan klik "Android". Buka folder bernama "Bahasa".
  • Akhirsekali, buka folder ".fr" di dalam folder bahasa, dan anda boleh memilih fail di sana.

3. Bagaimana anda memulihkan gambar yang dihapus yang tersembunyi?

  • Bagi fail tersembunyi di PC Windows atau peranti storan luaran, anda boleh menetapkan File Explorer ke tunjukkan fail tersembunyi. Sekiranya fail tersembunyi hilang, EaseUS Data Recovery Wizard dapat mengimbas dan mencari foto yang hilang sepenuhnya.
  • Untuk foto yang hilang yang tersembunyi di iPhone, anda boleh memulihkan foto dari sandaran iPhone atau menggunakan perisian pemulihan data iOS untuk mengimbas iPhone dan memulihkan semua foto yang hilang.
  • Untuk foto tersembunyi yang hilang di telefon Android, anda juga dapat memulihkan dari sandaran Android atau membatalkan penghapusannya dengan menggunakan perisian pemulihan data Android.