Perisian Pemulihan PST Percuma

Apabila fail PST Outlook rosak dan tidak dapat dibuka, alat pembaikan PST percuma dan perisian pemulihan fail PST sedia membantu. Sekiranya fail PST hilang, dihapus atau diformat secara tidak sengaja, muat turun perisian pemulihan PST dan pulihkan segera

Isi kandungan

Updated by Brithny on Sep 18,2021

Sekiranya fail PST hilang, dihapus atau diformat secara tidak sengaja, rujuk bahagian 1. Muat turun perisian pemulihan fail PST untuk memulihkan fail PST yang hilang. Sekiranya fail .pst Microsoft Outlook rosak, pergi ke bahagian 2. Email Recovery Wizard dapat memperbaiki semua fail .pst yang rosak.

KANDUNGAN HALAMAN:
Bahagian 1. Pulihkan Fail PST yang Hilang secara Percuma
Bahagian 2. Membaiki Fail PST yang rosak

Fail PST adalah fail folder peribadi di Microsoft Outlook. Di Outlook, had penyimpanan untuk fail PST satu pengguna adalah 2 GB. Ketika berfungsi dalam kapasitinya sebagai cache untuk ciri Outlook's Cached Exchange Mode, ia mungkin disebut sebagai Jadual Penyimpanan Luar Talian (.ost) atau Folder Luar Talian (Fail).

Dengan populariti Microsoft Outlook bertambah, kehilangan data fail PST kadang-kadang berlaku dalam kehidupan seharian kita. Sekiranya anda kehilangan fail PST, ikuti bahagian 1. Sekiranya fail PST anda rosak, pergi ke bahagian 2.

Bahagian 1. Pulihkan Fail PST yang Hilang secara Percuma (Mengesyorkan)

Untuk memulihkan fail PST Outlook yang dihapuskan dengan berkesan, anda memerlukan alat pemulihan e-mel dengan keupayaan pemulihan data yang kuat. EaseUS Data Recovery Wizard Edisi Percuma adalah pilihan terbaik bagi pengguna komputer untuk melakukan pemulihan fail PST. Ia dapat digunakan untuk semua jenis situasi kehilangan data PST. Semua sistem Windows disokong seperti Windows 10/8/7 dll.

Selain itu, jika anda kehilangan fail office penting seperti dokumen atau fail excel , anda juga boleh melakukan pemulihan fail office dengannya.

Langkah 1. Lancarkan perisian pemulihan pemacu keras EaseUS

Jalankan EaseUS Data Recovery Wizard dan pilih pemacu pada cakera keras anda di mana anda kehilangan atau terpadamkan fail-fail. Klik Scan untuk mula mengimbas semua data dan fail-fail yang hilang.

select and scan the hard drive

Langkah 2. Imbas untuk mencari semua data pemacu keras yang hilang

Perisian EaseUS pemulihan pemacu keras akan mengimbas keseluruhan pemacu-pemacu yang dipilih dan mencari semua fail-fail yang hilang, termasuk semua data tersedia dan tersembunyi.

Preview lost hard drive data

Langkah 3. Pratonton dan pulihkan data dan fail-fail pemacu keras yang hilang

Selepas pratonton, sila pilih fail-fail yang dikehendaki yang anda hilang pada pemacu dan klik Recover untuk menyimpannya ke lokasi yang selamat di PC anda atau peranti simpanan luaran yang lain.

recover data from hard drive

Bahagian 2. Membaiki Fail PST yang rosak

Sekiranya anda tidak dapat membuka fail Folder Peribadi anda (.pst), atau anda mengesyaki bahawa fail data .pst anda rosak, ikuti kaedah ini. Fail PST yang rosak dapat diperbaiki sepenuhnya oleh alat pembaikan PST profesional. Kerosakan pada fail Outlook PST mengakibatkan tidak dapat diaksesnya keseluruhan e-mel Outlook berharga anda. EaseUS Email Recovery Wizard boleh memperbaiki fail PST anda yang rosak, atau tidak dapat diakses. Mari lihat bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1. Muat turun EaseUS Email Recovery Wizard, pasang dan lancarkannya. Pilihkan "Pulihkan E-mel yang Dihapus/Perbaikan Fail PST" dan tekan butang "Seterusnya".

Langkah 2.Pilih fail PST yang rosak dengan menekan "Pilih fail sumber". Anda juga boleh mencari fail PST yang rosak dari butang "Cari fail PST" yang disediakan. Pastikan anda telah memilih fail PST yang dikehendaki sebelum mencuba proses pembaikan.

Langkah 3. Pilih lokasi destinasi yang sesuai untuk menyimpan fail PST yang baru dan sihat. Pastikan ruang cakera kosong mencukupi untuk menyimpan fail PST sihat anda. Setelah mengkonfigurasi pilihan pemulihan anda, klik butang "Seterusnya".

Catatan: Imbasan Intensif harus dipilih jika anda tidak mendapat hasil yang diinginkan.

  • Simpan hasil pemulihan mel, termasuk butiran kenalan dan lampiran mesej dalam fail PST baru tanpa ralat dengan struktur folder penuh.