Perisian Pemulihan Data Versi Penuh Muat turun Percuma

Perisian pemulihan data EaseUS versi lengkap boleh dimuat turun secara percuma di sini untuk membantu anda memulihkan data yang hilang tanpa had pada PC Windows, pemacu keras, kad SD atau peranti penyimpanan lain dengan klik mudah. Ikuti untuk melihat bagaimana melakukan pemulihan data dengan perisian pemulihan data EaseUS versi penuh sekarang.

Isi kandungan

Updated by Arya on May 08,2021

Dengan kerapnya berlaku kehilangan data yang tidak dijangka, perisian pemulihan data yang boleh dipercayai dapat membantu pengguna menyelamatkan fail berharga mereka dengan berkesan seperti gambar keluarga, dokumen kerja, filem kegemaran, dll., dari pelbagai situasi kehilangan data.

Di halaman ini, anda boleh muat turun perisian pemulihan data EaseUS versi penuh secara percuma untuk mendapatkan kembali data yang hilang dengan mudah.

Ciri-ciri perisian pemulihan data versi penuh

Perisian pemulihan data menjadi sangat penting apabila anda kehilangan data peribadi anda pada pemacu keras atau peranti penyimpanan seperti kad memori, pemacu USB, kamera digital, pemacu pen, dll. Anda boleh menemui sebilangan besar program pemulihan data atau pemulihan fail yang tersedia dalam talian jika anda mencari di Google, beberapa di antaranya adalah perisian percuma sementara yang lain adalah program berbayar.

Tetapi mengapa orang, termasuk anda, lebih suka versi penuh? Berikut adalah ciri utama yang menjelaskan mengapa:

  • # No.1: Kualiti pemulihan data yang lebih baik
  • Untuk mencapai hasil pemulihan data yang lebih baik, pengguna cenderung memilih versi penuh perisian pemulihan data. Tidak seperti versi percuma, pengguna dapat mengembalikan fail mereka yang hilang dengan sepenuhnya.
  • # No.2: Kapasiti pemulihan data yang lebih dan tidak terhad
  • Berbanding dengan versi percuma, kebanyakan perisian pemulihan data versi penuh dapat memulihkan lebih banyak dan bahkan data tanpa had. Walau bagaimanapun, perisian pemulihan fail percuma tidak dapat berbuat demikian.
  • Selain itu, beberapa pengeluar perisian terkenal bahkan tidak mengeluarkan versi percuma.

Walau bagaimanapun, kebanyakan versi penuh perisian pemulihan data berharga lebih dari $100, yang bermaksud terlalu tinggi bagi sesetengah pengguna biasa. Oleh itu, mereka ingin mencari laman web di mana mereka boleh memuat turun perisian pemulihan cakera keras percuma dan kemudian menggunakannya untuk menyelamatkan data berharga mereka.

Pilihan rasmi: muat turun versi penuh perisian pemulihan data EaseUS

Tidak seperti pesaing lain, perisian EaseUS tidak hanya menghasilkan versi demo untuk dibeli oleh pengguna. Ia menghasilkan dua versi perisian pemulihan fail untuk memenuhi permintaan pengguna yang berbeza.

Kedua-duanya dihasilkan secara rasmi versi penuh dan percuma untuk dimuat turun. Sekarang, anda boleh memilih salah satu versi EaseUS Data Recovery Wizard untuk memulihkan fail anda yang hilang dengan sepenuhnya.

Ciri-ciri EaseUS Data Recovery Wizard Edisi Percuma EaseUS Data Recovery Wizard Professional
Sokong Windows dan macOS
Percuma untuk Muat turun
Harga Percuma

$69.95

Had Pemulihan Data 2GB (kapasiti pemulihan data percuma) Tidak terhad (Bukan percuma, tetapi menjimatkan kos)

Untuk pemulihan data percuma

Anda boleh mengklik butang muat turun untuk mendapatkan kapasiti pemulihan data 2GB secara percuma sekarang.

Untuk pemulihan data tanpa had

Klik pautan produk EaseUS Data Recovery Wizard Professional di jadual perbandingan di atas. Dan anda akan memuat turunnya secara percuma di laman web produk rasmi EaseUS.

TAMBAHAN: Pengaktifan diperlukan selepas muat turun.

Tutorial: Pemulihan data 3 langkah

Dengan EaseUS Data Recovery Wizard, anda dapat memulihkan data yang hilang dengan berkesan dengan langkah mudah. Kedua-dua versi percuma dan pro mempunyai kualiti pemulihan data yang sama.

Di sini, anda boleh mengikuti video atau panduan langkah demi langkah untuk mengetahui bagaimana program ini berfungsi untuk memulihkan data anda:

1. Muat turun dan pasang perisian EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda.

select a location and click scan

2. Guna alat pemulihan data untuk mencari dan memulihkan data yang hilang.

Pilih lokasi penyimpanan atau folder tertentu yang mana data terhilang itu berada dan klik butang Scan

Choose files to recover

3. Setelah selesai imbasan, cari fail dan folder yang boleh dipulihkan dalam senarai keputusan imbasan.

Pilih fail berikut dan klik butang Recover. Untuk pilihan lokasi untuk simpan data yang dipulihkan, anda mesti jangan menggunakan pemacu yang asal.

Recover lost data