Pemulihan Kad SD dan Video Cakera Percuma: Pulihkan Video yang Dihapus dari Kad SD

Bagaimana memulihkan video yang dipadam dari kad SD? Hanya sambungkan kad SD anda dengan komputer, gunakan perisian pemulihan video kad SD untuk memulihkan video yang dipadam dari kad SD. Pemulihan kad SD dan video cakera ini membolehkan anda memulihkan f

Isi kandungan

Updated by Cedric on Feb 24,2022

open encrypted pdf

Panduan untu Cara Memulihkan Video yang Dihapus dari Kad SD

Sambungkan Kad SD dengan PC anda. Masukkan kad SD ke PC atau komputer riba anda jika ada slot untuknya.

Pasang alat Pemulihan video kad SD secara percuma.

Pilih kad SD untuk mengimbas video yang dipadam.

Memulihkan video yang dipadam dari kad SD.

Gambaran Keseluruhan Pemulihan Video Kad SD

"Bagaimana boleh saya memulihkan video dari kad SD? Saya tidak sengaja mengeluarkan fail video penting dari kamera saya. ADAKAH ada perisian pemulihan kad SD yang membolehkan saya memulihkan video yang dipadam dari kad memori?"

Kad SD adalah peranti penyimpanan popular yang banyak digunakan pada telefon & tablet Android, kamera digital, kamkorder dan beberapa peranti lain. Ia dapat menyimpan banyak fail media seperti foto dan video walaupun memori dalamannya terhad. Tetapi kadang-kadang, fail ini boleh hilang atau rosak kerana pelbagai sebab. Apabila ia berlaku, pemulihan video menjadi mendesak. Sekiranya anda tidak tahu menyelesaikannya, baca terus dan pelajari bagaimana untuk memulihkan video yang dipadam dari kad SD dengan profesional alat pemulihan kad SD dan video cakera

sd card video recovery

Kad SD dan Pemulihan Video Cakera Muat turun Percuma

Biasanya, apabila anda kehilangan video penting anda, anda boleh mencuba perkhidmatan manual profesional atau perisian pemulihan data pihak ketiga untuk mengambil balik. Kedua-dua penyelesaian pemulihan kad SD sangat berguna! Tetapi kami lebih suka yang terakhir kerana jauh lebih jimat dan berfungsi lebih baik daripada perkhidmatan manual.

Bercakap pasal perisian pemulihan video kad SD peringkat teratas,EaseUS Data Recovery Wizard sangat digalakkan. Perisian pemulihan kad SD dan video cakera ini sangat kuat dan berkesan dalam menangani semua situasi kehilangan data pada kad SD. Maksudnya, tidak kira bagaimana anda kehilangan fail video anda, ia dapat membantu anda mendapatkannya semula dengan berkesan. Baca lebih lanjut mengenai keutamaanya:

  • Pulihkan video yang hilang dari kad SD, yang digunakan dalam telefon bimbit, kamera, dan peranti lain.
  • Pulihkan video yang hilang kerana penghapusan secara tidak sengaja, kad berformat, serangan virus, dan sistem peranti rosak.
  • Baiki video yang rosak secara automatik dengan utiliti pembaikan video.
  • Format Video yang disokong: MP4, AVI, MOV, MKV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, dll.
  • OS yang disokong: Untuk Windows 10/8/7/XP/Vista ; Untuk macOS dan Mac OS X keatas 10.8.

Bagaimana untuk Memulihkan Video yang Dihapus dari Kad SD dengan Perisian Pemulihan Video Kad SD

Sekarang, lakukan muat turun perisian pemulihan kad memori dengan percuma dan ikuti langkah-langkah di bawah ini untuk memulihkan video yang dihapus atau hilang dari kad SD.

  • Jangan gunakan kad SD sekiranya data baru menimpanya.
  • Sediakan pembaca kad dan komputer

tonton tutorial video di bawah untuk memulakan pemulihan video dari kad SD.

Berhenti menggunakan kad anda itu, sebaik sahaja anda kehilangan fail di dalamnya. Sekira terus menggunakan kad akan meningkatkan kemungkinan penimpaan data, yang menjadikan data tidak akan dapat dipulihkan semula lagi.

Langkah 1: Sambungkan kad anda ke PC

Masukkan kad ke pembaca kad, dan sambungkan pembaca kad dengan kad didalamnya kepada komputer anda yang berkeadaan baik.

select the sd card and click scan

Langkah 2: Jalankan perisian pemulihan data EaseUS dan imbas kad.

Lancarkan EaseUS Data Recovery Wizard di PC anda dan pilih kad anda di bawah lajur External Devices.

Kemudian klik Scan untuk memulakan pencarian data yang hilang pada kad SD anda sekarang.

find wanted sd card files

Langkah 3: Periksa dan pulihkan data yang hilang.

Anda boleh memeriksa dan melihat fail yang dijumpai dengan mengklik dua kali pada setiap fail tersebut. Kemudian klik Recover untuk menyimpan fail ke lokasi yang selamat di PC anda atau sebarang simpanan luaran. "

recover sd card files

Soalan Lazim untuk Pemulihan Video Kad SD

Berikut adalah soalan yang sangat relevan mengenai cara untuk memulihkan video yang dipadam dari kad SD. Anda boleh menyemak penjelasan ringkas sekiranya anda juga menghadapi masalah ini.

Bagaimana boleh saya dapat memulihkan video yang dipadam dari kad SD saya?

Untuk memulihkan video yang dipadam dari kad SD pada telefon bimbit, anda boleh menyambungkan kad SD ke komputer anda terlebih dahulu, kemudian melakukan muat turun pemulihan kad SD dan video cakera percuma - Perisian pemulihan video kad SD EaseUS. Pasang dan gunakan untuk memulihkan fail video dari kad SD dengan langkah-langkah di bawah.

Langkah 1. Sambungkan Kad SD kepada PC Anda

Masukkan kad SD ke PC atau komputer riba anda jika ada slot untuknya. Atau anda boleh menggunakan pembaca kad SD untuk menyambungkannya dengan komputer anda.

Langkah 2.Pasang Alat Pemulihan Video Kad SD

Muat turun versi percubaan EaseUS Data Recovery Wizard. Ia serasi dengan komputer Windows dan Mac. Jalankan pakej pemasangan untuk memasangnya di komputer anda dan lancarkannya.

Langkah 3. Pilih Kad SD untuk Imbas

Perisian pemulihan video kad SD EaseUS akan mengesan semua pemacu keras dan pemacu keras luaran yang tersedia untuk pengimbasan. Anda boleh memilih kad SD secara langsung di mana anda telah memadam video anda untuk mengimbas secara terus. Masa imbasan bergantung pada tahap kesihatan kad SD dan saiz fail.

Langkah 4. Pratonton dan Pulihkan Video yang Dihapus dari Kad SD

Semua gambar dan video yang dijumpai akan dipaparkan. Anda dapat menggunakan ciri Penapis untuk menyaring fail video. Selepas itu, pilih yang anda perlukan. Seterusnya, pratonton dan pulihkan video dari kad SD dan simpan di komputer anda.

Bolehkah anda memulihkan pemadaman video dari kad SD?

Bolehkah saya memulihkan video yang dipadam dari kad SD? Sebenarnya, anda masih boleh mendapatkan kembali video yang dipadamkan. Semua fail video yang anda hapus tidak hilang secara kekal dari kad SD anda. Tetapi ingat bahawa jangan menyimpan data dan fail baru pada kad SD anda sehingga pemulihan video kad SD, ini akan menyebabkan video anda yang hilang ditimpa.

Bagaimana untuk saya mendapatkan semula gambar dan video dari kad memori saya?

Setelah anda menyedari gambar dan video telah dihapus, jangan lakukan apa-apa pada kad memori anda. Segera gunakan alat pemulihan data profesional untuk memulihkan gambar dan video yang dipadam dari kad SD.

Langkah 1. Muat turun dan pasang suite pemulihan fail data kad memori pemulihan EaseUS pada PC atau Mac anda.

Langkah 2. Sambungkan kad memori anda ke komputer. Jalankan EaseUS Data Recovery Wizard untuk memulakan imbasan fail. Cari gambar dan video melalui pilihan Penapis.

Step 3. Pratonton dan pulihkan semua foto dan video yang dihapus dan kad memori anda. Program pemulihan fail ini juga bagus untuk membaiki fail JPEG/JPG yang rosak.

Bagaimana boleh saya memulihkan video yang dipadam dari kad SD Android saya?

Pulihkan video yang dihapus atau hilang dari kad SD Android dengan perisian pemulihan kad SD Android EaseUS:

Langkah 1. Sambungkan telefon Android anda ke komputer. Pasang dan jalankan EaseUS MobiSaver untuk Android Percuma.

Langkah 2. Sambungkan telefon Android anda ke komputer dengan kabel USB untuk memulihkan video yang dihapus dari kad SD di telefon.

Langkah 3. Imbas kad SD Android untuk mencari video yang hilang.

Langkah 4. Pratonton dan pulihkan video dari kad SD Android.