Perisian Pemulihan Data Profesional dengan Perengkah

Di halaman ini, anda dapat mencari alternatif yang tepat untuk perisian pemulihan data dengan perengkah. Ia dapat membantu anda memulihkan semula fail yang hilang dengan berkesan tanpa kerosakan pada peranti atau data anda.

Isi kandungan

Updated by Brithny on Oct 25,2021

Sekiranya anda mencari penyelesaian pemulihan data yang boleh dipercayai dari penghapusan secara tidak sengaja, pemformatan cakera keras atau ralat tidak diformat atau bahkan serangan virus, tetap tenang. Ikuti halaman ini dan kami akan membimbing anda untuk mendapatkan semula fail yang hilang dengan berkesan tanpa kerosakan pada peranti atau data anda.

Perisian pemulihan data profesional vs perengkah

Sebenarnya, tiada sesiapa yang dapat menjangka bila bencana yang tidak dijangka akan melanda fail anda. Oleh kerana ia sukar untuk mengelakkan kemalangan seperti ini, anda boleh mencari perisian pemulihan data yang boleh dipercayai untuk meniolong anda.

Untuk mendapatkan hasil pemulihan data yang terbaik, biasanya, anda perlu menghabiskan ratusan dolar untuk membeli perisian pemulihan data yang boleh dipercayai. Namun, bagi kebanyakan pengguna, harganya terlalu mahal. Oleh itu, mereka memilih perisian pemulihan data dengan retak.

NOTIS: Jangan mempercayai perisian pemulihan data yang retak. Kekurangannya melebihi manfaat yang anda dapat dari perisian yang retak. Lihat jadual perbandingan di sini, anda akan faham mengapa:

Professional Data Recovery Software Cracked Data Recovery Software
 • 100% bersih, bebas risiko
 • Perkhidmatan pelanggan dengan sokongan teknologi dalam talian
 • Perisian yang stabil dengan kualiti pemulihan data yang dijamin
 • Dasar pembayaran balik, perlindungan privasi
 • Potensi jangkitan virus, serangan perisian hasad
 • Tiada perkhidmatan pelanggan, tiada sokongan teknikal
 • Perisian yang tidak stabil dengan kualiti pemulihan data yang lemah
 • Kehilangan data selanjutnya , tiada perlindungan privasi

Selain itu, perisian pemulihan data yang retak tidak baik untuk pemulihan data tetapi menyebabkan kehilangan data dan kerosakan peranti. Oleh itu, jangan mempercayai perisian perengkah yang tidak dikenali.

Muat turun perisian pemulihan data profesional EaseUS untuk mendapatkan bantuan

Bukan seperti perisian pemulihan data dengan perengkah, perisian pemulihan data profesional yang ditawarkan oleh penyedia perisian yang boleh dipercayai dapat berfungsi sepanjang masa. Di sini, kami ingin mengesyorkan anda mencuba perisian pemulihan data profesional EaseUS, yang membolehkan anda memulihkan fail yang hilang daripada pelbagai situasi kehilangan data.

Gambaran keseluruhan Wizard Pemulihan Data EaseUS Percuma

Bagi orang yang teringin mencari perisian alternatif 100% percuma untuk menggantikan perisian pemulihan data dengan perengkah, kami mengesyorkan anda untuk mencuba Wizard Pemulihan Data EaseUS Percuma

Kelebihan :

 • Menikmati kualiti dan kemampuan pemulihan data yang kuat setanding dengan versi profesionalnya.
 • Menyokong pemulihan yang dipadam, pemulihan yang diformat, pemulihan RAW, bahkan pemulihan Virus.
 • Sesuai untuk semua peringkat pengguna, tidak memerlukan kemahiran teknikal.
 • 100% selamat, bebas virus .

Kekurangan: Bagi memulihkan fail sehingga 2GB dengan perisian percuma ini, anda perlu mengklik butang kongsi di wizard!

Petua
Sekiranya data yang hilang melebihi 2 GB, anda boleh menaik taraf keEaseUS Data Recovery Wizard Professional dan menikmati pemulihan data tanpa had.

Menggunakan alat ini, anda boleh memulihkan fail pemacu USB yang hilang, fail pemacu keras, data kad memori, dan lain-lain. Anda boleh meminta bantuan setiap kali apabila anda menghadapi masalah semasa proses pemulihan dengan menghantar e-mel ke [email protected]

Pemulihan data lengkap dengan EaseUS Data Recovery Wizard

Kesimpulannya daripada kelebihan perisian percuma EaseUS seperti di atas, ia harus menjadi pilihan optimum anda. Jangan ragu -ragu lagi, muat turun perisian ini dan biarkan ia membantu.

1. Muat turun dan pasang perisian EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda.

select a location and click scan

2. Guna alat pemulihan data untuk mencari dan memulihkan data yang hilang.

Pilih lokasi penyimpanan atau folder tertentu yang mana data terhilang itu berada dan klik butang Scan

Choose files to recover

3. Setelah selesai imbasan, cari fail dan folder yang boleh dipulihkan dalam senarai keputusan imbasan.

Pilih fail berikut dan klik butang Recover. Untuk pilihan lokasi untuk simpan data yang dipulihkan, anda mesti jangan menggunakan pemacu yang asal.

Recover lost data