Versi 13.5 | Perisian Pemulihan Data Muat turun Percuma Versi Lengkap dengan Perengkah

Berhenti menggunakan perisian pemulihan data cakera keras dengan kunci bersiri perengkah dan lindungi hak anda dengan segera. Alternatif terbaik - perisian pemulihan data cakera keras EaseUS versi lengkap dengan kunci bersiri tersedia ini supaya anda memuat turun secara percuma dan mohon untuk memulihkan semua data yang hilang dalam 3 langkah mudah.

Isi kandungan

Updated by Brithny on Oct 25,2021

Keseluruhannya - Perisian Pemulihan Data Cakera Keras dengan Muat turun Perengkah Percuma

Walaupun keperluan orang ramai semakin meningkat untuk memiliki peranti storan luaran, cakera keras komputer masih menjadi alat penyimpanan utama untuk menyimpan data kerja mereka seperti dokumen, e-mel, dan data peribadi termasuk gambar, video, dll. Perisian pemulihan data profesional dapat membantu ketika data pada pemacu keras di komputer anda hilang . Walau bagaimanapun, kebanyakan pengeluar perisian mengenakan bayaran kepada pengguna untuk perkhidmatan pemulihan data. Ini mendorong sebilangan orang untuk mencari dalam talian, ingin mencari cara lain bagi memuat turun perisian pemulihan data cakera keras versi lengkap dengan kunci.

Jangan menggunakan perisian pemulihan cakera keras yang retak atau tidak berlesen dan membahayakan data anda. Teruskan bacaan, kami akan membimbing anda untuk memuat turun secara rasmi perisian pemulihan data cakera keras versi lengkap secara percuma dengan akses untuk mendapatkan kod lesen yang asli. Berhenti menggunakan perisian perengkah, beralih ke versi sahih untuk melakukan pemulihan data segera anda sendiri.

Muat turun Percuma Perisian Pemulihan Data 13.5 Versi Penuh (Sahih)

Jadi bagaimana mencari perisian alternatif berlesen untuk menggantikan perengkah perisian pemulihan data cakera keras dengan kunci bersiri. Di sini kami syorkan anda mencuba EaseUS perisian pemulihan data percuma. Ini membolehkan anda memulihkan semua fail yang hilang dari kes secara tidak sengaja, pemformatan, serangan virus, dan lain-lain . Ia menyokong sepenuhnya semua OS Windows seperti Windows 10, 8.1, 8, dan Windows 7, XP, dll.

Bagaimana mendapatkan perisian ini dengan kod lesennya? Tengok tiga tahap di bawah ini:

 1. 1. Muat turun Perisian Pemulihan Data EaseUS
 2. 2. Dapatkan Diskaun 50% dari Kod Lesen
 3. 3. Aktifkan Wizard Pemulihan Data EaseUS

# 1. Muat turun Wizard Pemulihan Data EaseUS 13.5 Versi Lengkap secara Percuma

Bagi mendapatkan perisian pemulihan data penuh dengan kunci bersiri, klik butang muat turun di bawah.

Perisian pemulihan data ini dapat melakukan banyak perkara untuk anda:

 • Pulihkan data 2GB secara percuma
 • Pulihkan data dari partisi yang dihapus, disembunyikan, hilang atau RAW
 • Pulihkan dokumen, grafik, video, audio dan banyak lagi
 • Membaiki gambar JPEG / JPG yang rosak secara percuma
 • Membaiki gambar JPEG / JPG yang rosak secara percuma dengan langkah mudah

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perisian pemulihan data cakera keras ini dalam video di bawah ini:

# 2.Dapatkan Diskaun 50% dari Kod Lesen Pemulihan HDD EaseUS [Pemulihan Data Tanpa Had]

Versi penuh EaseUS Data Recovery Wizard membolehkan anda memulihkan data tanpa had pada cakera keras, USB, atau peranti storan mereka yang lain. Anda perlu mengaktifkan versi percubaan ke versi lengkap dengan kod lesen rasmi.

Anda boleh klik pada butang DISKAUN 50% di sini untuk mendapatkan kunci pengaktifkan perisian pemulihan data cakera keras EaseUS ke versi lengkap dengan separuh harga:

 

EaseUS Data Recovery Wizard

Restore unlimited lost files

 

Click to Activate

50% OFF

 
Petua
Sekiranya anda lebih suka perisian pemulihan data percuma 100%, Wizard Pemulihan Data EaseUS Edisi Percuma boleh menolong. Ia membolehkan anda mengembalikan fail sehingga 2GB secara percuma tanpa kod lesen atau nombor siri.

# 3. Aktifkan EaseUS Data Recovery Wizard ke Versi Penuh

Langkah 1.Jalankan EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda> Klik "Tingkatkan Sekarang" (untuk pengguna edisi Percuma) atau "Aktifkan" (untuk pengguna versi Percubaan)

Langkah 2. Salin dan tampal kod lesen, dan klik "Naik taraf" (Edisi percuma) atau "Aktifkan" (Versi percubaan).

hard disk data recovery software free download full version with key - how to activate

Panduan langkah demi langkah mengenai Cara Memulihkan Data yang Hilang dari Pemacu Keras

Anda telah memuat turun dan mengaktifkan perisian pemulihan data lengkap asli dengan kunci bersiri, bagaimana memulihkan data pemacu keras? Anda juga boleh mengikuti panduan pemulihan data dengan 3 langkah EaseUS Data Recovery Wizard untuk memulihkan fail yang hilang dengan segera.

1. Muat turun dan pasang perisian EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda.

select a location and click scan

2. Guna alat pemulihan data untuk mencari dan memulihkan data yang hilang.

Pilih lokasi penyimpanan atau folder tertentu yang mana data terhilang itu berada dan klik butang Scan

Choose files to recover

3. Setelah selesai imbasan, cari fail dan folder yang boleh dipulihkan dalam senarai keputusan imbasan.

Pilih fail berikut dan klik butang Recover. Untuk pilihan lokasi untuk simpan data yang dipulihkan, anda mesti jangan menggunakan pemacu yang asal.

Recover lost data

Jangan Gunakan Perengkah Perisian Pemulihan Data Cakera Keras dengan Kekunci

Walaupun, sebilangan kecil penggodam mendakwa bahawa mereka dapat memmecahkan mekanisme perlindungan perisian untuk menggodam perisian, bahkan menghasilkan torrents, keygens.Sebilangan dari mereka melepaskan perisian perengkah dengan kunci di laman web penggodaman. Walau bagaimanapun, kebiasanya orang ramai tidak mengetahui potensi risiko menggunakan perisian pemulihan data cakera keras perengkah. Sebagai pengeluar perisian yang bertanggungjawab, EaseUS Software secara ikhlas mengesyorkan agar anda tidak mencuba perisian pemulihan data cakera keras tanpa izin atau kunci bersiri yang retak. 

Sekarang anda harus memandang serius perkara ini dan jangan mengambil risiko yang boleh meyebabkan kehilangan data anda:

 1. 1.Kekunci bersiri tidak sah: kunci bersiri retak yang tersedia dalam talian tidak akan berfungsi.
 2. 2. Kegagalan pemulihan data: proses pemulihan data boleh berhenti bila-bila masa dengan perisian yang retak.
 3. 3. Kehilangan data selanjutnya : virus yang tidak dikenali akan menerap dalam perisian perengkah boleh menyebabkan kehilangan data selanjutnya.
 4. 4. Kebocoran privasi, masalah keselamatan akaun, dll.

Konklusinya

Anda boleh mendapatkan perisian pemulihan data versi lengkap dengan kunci perengkah - Pemulihan data Windows 10 untuk kad memori cakera keras windows 7/8 / 8.1 / XP pc pemacu kilat USB selepas membaca. Jangan mengambil risiko mencari perisian pemulihan data yang retak. Dapatkan perisian pemulihan cakera keras asli secara percuma. Sekiranya anda ingin memulihkan data tanpa had, anda boleh mendapatkannya dengan separuh harga.