Muat turun Percuma Perisian Pemulihan Data Mudah dengan Perengkah

Selain daripada menunjukkan cara merengkah perisian pemulihan data kepada anda dengan kunci yang tidak sah untuk merosakkan data anda, melanggar hak sah anda, perisian EaseUS mempunyai peluang yang lebih baik untuk anda. Di sini, EaseUS akan membimbing anda memuat turun perisian pemulihan data asli versi penuh dengan (diskaun 50%) lesen / siri untuk memulihkan sepenuhnya data yang hilang dalam 3 langkah.

Isi kandungan

Updated by Brithny on Oct 25,2021

Mengapa Perisian Pemulihan Data Mudah dengan Perengkah begitu Menggoda

Perisian pemulihan data yang mudah didefinisikan sebagai program yang memudahkan proses pemulihan data. Orang biasa dari semua peringkat dapat menggunakan perisian ini untuk memulihkan fail yang hilang dari situasi yang rumit dengan mudah.

Lebih-lebih lagi, nampaknya terdapat sejumlah besar orang yang cuba mendapatkan perisian pemulihan data percuma muat turun dengan rengkah. Berikut adalah senarai sebab mengapa perisian pemulihan data perengkah begitu menggoda:

  • Percuma "100%".
  • Ia berfungsi seperti versi asalnya.
  • Ia begitu mudah untuk mendapatkan kunci yang rengkah.

Ia sangat menarik apabila kita memerlukan penyelesaian untuk memulihkan data atau menyelesaikan masalah data yang kompleks dalam keadaan yang berbeza. Namun, sebenarnya ia tidak selalu berjalan seperti jangkaan anda.

Berhenti Menggunakan Perisian Pemulihan Data yang Mudah dengan Perengkah, Melanggar Hak Anda

Kadang-kadang, perisian pemulihan data asli dengan kunci sememangnya mahal untuk memulihkan data. Namun, anda tidak akan pernah menjangkakan apa yang akan dibawa oleh perisian pemulihan data yang retak kepada anda. Selalunya, kerosakan melebihi kebaikkannya, seperti

  • Kerosakan data sekunder
  • Kerosakkan sistem
  • Serangan virus, jangkitan hasad
  • Kebocoran privasi

Jangan menjadikan diri anda sebagai mangsa perisian retak yang tidak dapat berfungsi sebagai versi rasmi dalam memulihkan data.

Penyelesaian EaseUS: Muat turun Perisian Pemulihan Data Asli Versi Lengkap + Kunci 

Bagi mendapatkan perisian pemulihan data mudah versi penuh dengan kunci bukan lagi lamunan atau tugas mustahil. Perisian EaseUS, sebagai pengeluar perisian pemulihan data yang canggih, dengan pengalaman pemulihan data lebih dari 10 tahun, menghasilkan penyelesaian terbaik di sini untuk membantu anda.

Di sini, anda boleh memuat turun alternatif retak perisian pemulihan data yang mudah - EaseUS Data Recovery Wizard dan dapatkan kod lesen yang sah.

Ia akan 100% selamat dan bebas daripada virus, yang tidak dijamin oleh penyelesaian pemulihan data lain dalam talian atau beberapa blog peretasan. Bukan seperti kaedah perengkah yang diperkenalkan dalam talian, perisian pemulihan data EaseUS akan melindungi privasi anda sepenuhnya dan tidak merosakkan data anda.

Petua untuk Mendapatkan Kekunci Serial Perisian Pemulihan Data Mudah EaseUS

Bagaimana cara mendapatkan kunci siri perisian pemulihan data ini? Ikuti dua petua di bawah untuk mendapatkan kuncinya:

1. DISKAUN 50% dari Kod Lesen Rasmi - Pemulihan Data Tanpa Had

EaseUS menyediakan Diskaun 50%kod lesen rasmi bagi pengguna untuk mengganti retak perisian pemulihan data yang mudah dengan kunci.

Dengan kod lesen rasmi atau kunci bersiri, anda boleh mengaktifkan perisian pemulihan data EaseUS untuk memulihkan data tanpa had dari peranti storan anda. Klik butang di bawah untuk mendapatkan kunci dalam separuh harga sekarang:

2. 100% Akses Percuma - Kapasiti Pemulihan Data 2GB

Akses rasmi lain yang anda dapat adalah dengan menggunakan EaseUS perisian pemulihan data percuma - Edisi Percuma Wizard Pemulihan Data. Ia membolehkan anda mengembalikan data sehingga 2GB secara percuma.

Tutorial 3 langkah: Pulihkan Data yang Hilang dengan Wizard Pemulihan Data EaseUS

Sekarang, anda boleh mengaktifkan perisian pemulihan data ini dan mengikuti langkah tutorial di bawah ini untuk memulihkan data berharga anda:

1. Muat turun dan pasang perisian EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda.

select a location and click scan

2. Guna alat pemulihan data untuk mencari dan memulihkan data yang hilang.

Pilih lokasi penyimpanan atau folder tertentu yang mana data terhilang itu berada dan klik butang Scan

Choose files to recover

3. Setelah selesai imbasan, cari fail dan folder yang boleh dipulihkan dalam senarai keputusan imbasan.

Pilih fail berikut dan klik butang Recover. Untuk pilihan lokasi untuk simpan data yang dipulihkan, anda mesti jangan menggunakan pemacu yang asal.

Recover lost data