7 Rekah Perisian Pemulihan Data dengan Kunci Bersiri dan Kod Pendaftaran

Adakah anda mencari 7-perisian pemulihan data rekah 3.6 / 4.1 dengan kunci bersiri, kod pendaftaran, keygen dan kod lesen? Jangan lakukan itu, berikut adalah penyelesaian alternatif yang lebih selamat.

Isi kandungan

Updated by Brithny on Aug 23,2021

Adakah anda mencari perisian pemulihan 7-data 3.6/4.1 rekah dengan kunci bersiri, kod pendaftaran, keygen dan kod lesen? Jangan lakukan itu, disina ada penyelesaian alternatif yang lebih selamat. Perisian pemulihan data EaseUS memulihkan 250+ jenis fail setelah penghapusan, pemformatan atau kesalahan partisi. Dapatkannya sekarang.

Cara Mendapatkan 7-Perisian Rekah Pemulihan Data, Kunci Serial atau Kod Lesen

Sekiranya anda adalah salah seorang mangsa yang secara tidak sengaja menghapuskan dokumen Word, memformatkan pemacu USB luaran tanpa sandaran atau mempunyai komputer yang dijangkiti virus atau perisian hasad, anda pasti merasa gelisah seperti semut di periuk api. Kami tahu bahawa ada pihak ketiga yang profesional dalam alat pemulihan data yang dapat membantu mendapatkan kembali apa yang kita hilang, dan mereka bukan tidak perlu bayaran.

7-Pemulihan Data mengembalikan data berharga anda, seperti yang dilakukan oleh semua perisian pemulihan data Windows & Mac. Walau bagaimanapun, 7- Pemulihan Data diperoleh oleh Disk Drill. Akibatnya, anda tidak dapat memperolehnya kecuali anda membelinya di Disk Drill atau mencari kerekahan. Jangan salah slogan, kerana itulah yang 7-Perisian Pemulihan Data rekahkan, termasuk produk pemulihan kad memori SD, pemulihan foto digital dan pemulihan partisi cakera yang tidak pernah dapat dicapai. Yang lebih teruk lagi, 7-perisian pemulihan data boleh menjadi lebih mengerikan daripada yang anda jangkakan. Itu adalah contoh risiko yang dihadapi orang ketika menggunakan 7-perisian pemulihan data rekah, kunci siri, kod pendaftaran dari laman web lanun.

7 data recovery software key not working

7 data recovery software key not working

Alternatif Selamat & Mudah untuk 7- Perisian Pemulihan Data Rekah

Kes-kes yang kita masukkan di bahagian di atas hampir jauh dari apa yang kita cuba untuk meyakinkan sesiapa yang meminta 7-perisian pemulihan data rekah dan kod perisian . Anda akan mengalami senario terburuk, seperti virus, perisian hasad, adware, kebocoran maklumat peribadi, kerosakan fail yang dipulihkan, dll.

Jadi, buat keputusan yang tepat sekarang. Anda mesti membeli kod lesen hak cipta penuh dari 7-syarikat perisian pemulihan data atau menggunakan perisian alternatif lain yang selamat - EaseUS Data Recovery Wizard. Kami tidak mencadangkan anda memuat turun 7-Perisian Pemulihan Data pada Disk Drill. Antara EaseUS dan Disk Drill, EaseUS lebih baik kerana sebab berikut:

Perbandingan EaseUS Data Recovery Wizard Disk Drill
Kapasiti Pemulihan Data Percuma 2GB 500MB
Versi Pro $69.95 $89
Jenis Fail yang Disokong lebih daripada 250 jenis fail sehingga 200 jenis fail
Sistem Fail yang Disokong APFS, HFS+, HFS X, FAT (FAT16, FAT32), exFAT, NTFS HFS+, FAT, exFAT, NTFS

Lebih-lebih lagi yang disyorkan perisian pemulihan fail melayani pelanggan dalam bidang pemulihan data bahkan lebih lama daripada 7-pemulihan data. Dengan kadar kejayaan lebih tinggi untuk pemulihan dokumen, grafik, muzik, video dan e-mel dari HDD, SSD, cakera kilat USB, kad memori, dan peranti media penyimpanan lain. Dapatkannya dan dapatkan kembali data yang hilang dengan mudah.

Cara Memulihkan Data dengan Alternatif 7-Perisian Pemulihan Data

1. Muat turun dan pasang perisian EaseUS Data Recovery Wizard di komputer anda.

select a location and click scan

2. Guna alat pemulihan data untuk mencari dan memulihkan data yang hilang.

Pilih lokasi penyimpanan atau folder tertentu yang mana data terhilang itu berada dan klik butang Scan

Choose files to recover

3. Setelah selesai imbasan, cari fail dan folder yang boleh dipulihkan dalam senarai keputusan imbasan.

Pilih fail berikut dan klik butang Recover. Untuk pilihan lokasi untuk simpan data yang dipulihkan, anda mesti jangan menggunakan pemacu yang asal.

Recover lost data